kanka hilede başından beri yellow seçeneği var ama senin attığında göremiyorum yani keşke devloga bakıp yellowe seçeneği ekleseydinolmaz ya. arraylist sarı olmus aynısı değil pardon.
kanka hilede başından beri yellow seçeneği var ama senin attığında göremiyorum yani keşke devloga bakıp yellowe seçeneği ekleseydinolmaz ya. arraylist sarı olmus aynısı değil pardon.
kanka şaka mısın hala baştan yaptığımı falanmı dusunuyorsun. Senin gibi biri ile uğraşırmıyım sence 9.sınıfı yeni bitiren sünepe bir renamer.kanka hilede başından beri yellow seçeneği var ama senin attığında göremiyorum yani keşke devloga bakıp yellowe seçeneği ekleseydin
dostum çok havalısın panel felan egeceğim sana birazdan ek 20 dakikalık oynayış konusu açacağım hani ban atıyorya iyi günlerkanka şaka mısın hala baştan yaptığımı falanmı dusunuyorsun. Senin gibi biri ile uğraşırmıyım sence 9.sınıfı yeni bitiren sünepe bir renamer.
kendi renameni bu şekilde inkar etmen hoş değil
100 delay ile bir video sözü verdin bekliyorum.tamam
dostum çok havalısın panel felan egeceğim sana birazdan ek 20 dakikalık oynayış konusu açacağım hani ban atıyorya iyi günler
100 delay kankam100 delay ile bir video sözü verdin bekliyorum.
attığın videoyu inceleyeceğim umarım 100 delaydır.
yolla beklıyorum 20 dakıkayı geçti100 delay kankam
yükleniyo la video 5 gbyolla beklıyorum 20 dakıkayı geçti
discord ark yolla yayında göstereyim videoyu ytye atıyordum işlenmedi uzun diyeyolla beklıyorum 20 dakıkayı geçti
yolladımdiscord ark yolla yayında göstereyim videoyu ytye atıyordum işlenmedi uzun diye
Dc:xannyreal