Open Source MANGO CLIENT - artic client rename

ahmetcevik

Uzman Üye
İletişim
sırf oylesıne etkılesım olsun diye paylaşıyorum bır olayı veya düzgün calısan bir modulu bıle yok.

dw :
vt :

eğer gerçekten sagoware paste clientlerini yani ghost halini kullanmak istiyorsanız dll check eklenmeden önceki gece 3:50 de kırılan versionunu da paylasırım

O bu ***** sonik hile legit olan dimi waov nesin be legiti kimseyle paylaşmadım bir srcnin adını değiştirip mango koymaya utanmıyor musun? Ek olarak madem raneameris madem skidderiz niye uğraşıyordun yediremiyormusun ahahah

eğer gerçekten sagoware paste clientlerini yani ghost halini kullanmak istiyorsanız dll check eklenmeden önceki gece 3:50 de kırılan versionunu da paylasırım
aynen sagoware paste zaten sagoware pastede hud ve arraylist var dostum sensin anladık en iyisi sensin xD

Son düzenleme:
sırf oylesıne etkılesım olsun diye paylaşıyorum bır olayı veya düzgün calısan bir modulu bıle yok.

dw :
vt :
Birincisi legit mango daha hiç çıkmadı sen kendi aklın ile sırf hilenin satılıp etkileşim kurulması için piyasada kimsenin hile satmasını istemiyorsun ve bu yüzden artic paste editliyorsun bundan önce çok kişiye yaptın bu şahıs bizim loaderi cracklemedi sadece dllyi attılar

Birincisi legit mango daha hiç çıkmadı sen kendi aklın ile sırf hilenin satılıp etkileşim kurulması için piyasada kimsenin hile satmasını istemiyorsun ve bu yüzden artic paste editliyorsun bundan önce çok kişiye yaptın bu şahıs bizim loaderi cracklemedi sadece dllyi attılar
keybind sisteminin sagoware ye benzemesi normalmi ?

yaw hepsi aynı b*kun zırnavası boş laf yapmaya gerek yok

keybind sisteminin sagoware ye benzemesi normalmi ?
imguiyi ben şahsen yaptım ve sagonun imguiye benzemesi gayet normal sonraki güncellemelerde imguiyi tamamen değiştiriyorum ozaman da aynısı demezsınız herhalde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt