makcu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qucht
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qucht

Gold Üye
selamlar yakında makcu alacağım 1pc kullanmayı düşünüyorum yurtta laptoptan görüntü aktarması zor olur internet yavaş delay olur obsde ondan dolayı 1 pc kullanmayı düşündüm ve sizce kaç ay veya yıl ud kalır ?

(valorant yerine apex faceit falan oynarım) yurttan dönünce 2pc valorant atarım

selamlar yakında makcu alacağım 1pc kullanmayı düşünüyorum yurtta laptoptan görüntü aktarması zor olur internet yavaş delay olur obsde ondan dolayı 1 pc kullanmayı düşündüm ve sizce kaç ay veya yıl ud kalır ?

@rubyy

2pc valoda s*ksen dt olmaz 1pc ıcın de belırlı bırsey yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanka 1 Pc Kullanacağına Git Software Colorbot Kullan Makcudaki Asıl Olay Zaten Hilenin Ana Bilgisayarda Olmaması 1 PC De Ban Yersin

yakında bende almayı dusunuyorum

Kanka 1 Pc Kullanacağına Git Software Colorbot Kullan Makcudaki Asıl Olay Zaten Hilenin Ana Bilgisayarda Olmaması 1 PC De Ban Yersin
apex hiç oynamadım onda bi makcuyla denerim baktım ban falan yoksa konu açar haber ederim faceit içinde eve gelince oynarım artık

yakında bende almayı dusunuyorum
bende çok mantıklı buldum 1.pcde hiç bi hile çalışmıyor tüm olay 2.pcde dt olması için baya bi geçmesi gerek o zamana kadar hesap boostlarım yüksek ihtimal

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt