Solune Platinum Üye Katılım 27 Eki 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 30 İletişim 1 Nis 2026 #1 makcu var elimde eksiksiz paketine kadar var kullanmıyorum köşede duruyor 1000tl ye bırakırım. 1xMakcu 2xUsb to usb kablo discord:futne
makcu var elimde eksiksiz paketine kadar var kullanmıyorum köşede duruyor 1000tl ye bırakırım. 1xMakcu 2xUsb to usb kablo discord:futne
sophie jeans suit a big butt huh? Diamond Üye Katılım 16 Kas 2021 Mesajlar 832 Beğeniler 139 1 Nis 2026 #2 Solune' Alıntı: makcu var elimde eksiksiz paketine kadar var kullanmıyorum köşede duruyor 1000tl ye bırakırım. 1xMakcu 2xUsb to usb kablo discord:futne Genişletmek için tıkla ... fotograf veya videolu kanit?
Solune' Alıntı: makcu var elimde eksiksiz paketine kadar var kullanmıyorum köşede duruyor 1000tl ye bırakırım. 1xMakcu 2xUsb to usb kablo discord:futne Genişletmek için tıkla ... fotograf veya videolu kanit?
MerosMeros Güvenilir Üye 21 CO-Moderatör Katılım 10 Ocak 2026 Mesajlar 1,566 Beğeniler 461 1 Nis 2026 #3 M Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7...
M Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7...