MAKCU

qucht

Gold Üye
merhabalar kendimin 6 ay boyu kullandığım makcuyu satılığa koyuyorum artık ihtiyaç duymuyorum kendisine kısacası keyif almıyorum normal oynamak daha keyif veriyor her neyse ürünü alacak arkadaşlara eventurinin kurulumunda yardım ederim 2pc bir cihazdır alan arkadaşa kendi configlerimide hediye edeceğim

Görseller:
ir3bidb.png

432t3m7.png

ödeme yöntemleri
crypto , sahibinden , dolap

fiyat:
1900TL

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merhabalar kendimin 6 ay boyu kullandığım makcuyu satılığa koyuyorum artık ihtiyaç duymuyorum kendisine kısacası keyif almıyorum normal oynamak daha keyif veriyor her neyse ürünü alacak arkadaşlara eventurinin kurulumunda yardım ederim 2pc bir cihazdır alan arkadaşa kendi configlerimide hediye edeceğim

Görseller:
ir3bidb.png

432t3m7.png

ödeme yöntemleri

fiyat:
1900TL
Valorant için almayı planlıyorum.

işyi

Görseller:
ir3bidb.png

432t3m7.png

ödeme yöntemleri

fiyat:
1900TL
iyi satıslar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt