Çözüldü Mağaza İsmi Önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clqINC

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Selamlar bir mağza açmak istiyorum, mağza şuan için sadece minecraft pluginleri plugin paketleri maplar 3d modeller satıcam. ama bana bir mağza ismi lazım aklında fikri olan varmı?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

Sizce nasıl?

Selamlar bir mağza açmak istiyorum, mağza şuan için sadece minecraft pluginleri plugin paketleri maplar 3d modeller satıcam. ama bana bir mağza ismi lazım aklında fikri olan varmı?
hocam bende bir mc mağazam var ve kalıcı bir isim lazım oluyor benim önerim ise Risus Project tir project isimleri daha kalıcı ve daha iyi oluyor

hocam bende bir mc mağazam var ve kalıcı bir isim lazım oluyor benim önerim ise Risus Project tir project isimleri daha kalıcı ve daha iyi oluyor
discord sunucunuz varmı hocam varsa atabilirmisiniz? porjelerinize bakayım

Google'a virona yazıyom mobilyacı cıkıyo aq daha önce kullanılmamıs bir sey alman daha iyi olur google'a yazdığında senin mağazan çıkması için. Bi öneri daha veriyim Lunethis olabilir mesela
evet cidden güzel bir isim hocam fakat kısa ve net bişey lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt