menu açık geliyo ama menu tuşu insertherhangi bir tuşa basmak gerekiyor mu oyun içinde aktif olması için
knk yanış girmişin lokasyonu bak mesela riot games dosyan c diskinde içinde valorantın bulunduğu konsola C:\Riot Games yazmican direk C:\ Yazcanbro menü gelmiyor tuşlardan hangisi hepsini denedim
menu gelmıyormadui sunucusunda bi sürü video vardı ama menunun adı onarın sitesini içeriyodu o yüzden burya koymadım
knk loader onaylandıktan sonra açtıktan sonra okuyosun enter diyosun sonra sana riot games dosyanın lokasyonunu soruyo genelse C:\ oluyo yazıyosun enter diyosun valorantı aç diyince açıyosun
rica ederimoldu knk eline sağlık eyv
YOK BRO dediklerini yapıyorum gelmiyor dc verebilirmisinmenu açık geliyo ama menu tuşu insert
knk yanış girmişin lokasyonu bak mesela riot games dosyan c diskinde içinde valorantın bulunduğu konsola C:\Riot Games yazmican direk C:\ Yazcan
Sitozin#8179 knk yapamayan çok diye video çekiyorum şimdiYOK BRO dediklerini yapıyorum gelmiyor dc verebilirmisin
knk ne yazıyosa onarın pagesinde onu yazdım ben 5 maç gittim amidewin spoofla skinchanger çok eğlencelihile suan ud kısmında patladım
kanka