MadValo Crâcked Internal Valorant Cheat - Aimbot, ESP, Skinchanger, Exploits

hollywoodyn

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Normalde MadUi de Reklam Onaylı Olan Bu Bedava Hilenin 2 Gün Önceki Versionunun Dll ini Crackleyip Loader Yaptım
En Yenisinde Dll Ede Koruma Eklemişler Onu Yapamadım Ama Aynı Şey Zaten Şu An En İyi Crâck Cheat Olabilir Efsane Özellikleri var
Özellikleri: Aimbot, Esp Ajan İsmi Silah Falan Herşey Chams..., Skinchanger, Exploitler

Virustotal:

Onaylanınca Modlar Tarafından Gönül rahatlığıyla indirip kulanabilirsiniz

Menuden Bi Screenshot, Menu ismini HxD den değiştirdim

Kulanamayanlar için kulanım videosu en altta

unknown.png

unknown.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bilmiyorum bro ben yazılanı okuyorum ayrıca dllde koyda injectoru olan uğraşmasın.
öyle değil işte kulandıkları hookdan bide dll e bişey koymuşlar heartbeat gibi benm loader onu kopyalıyo sen bunu bu loaderdan çıkarıp injectlesen yada o valo yerine koysan çalışmaz downloadın üstünede yazdım modlar onaylayınca kulanırsınız diye

Nasıl çalıtığınıda yazsan keşke kanka

Bir video gelse güzel olur sanki??
madui sunucusunda bi sürü video vardı ama menunun adı onarın sitesini içeriyodu o yüzden burya koymadım
Nasıl çalıtığınıda yazsan keşke kanka
knk loader onaylandıktan sonra açtıktan sonra okuyosun enter diyosun sonra sana riot games dosyanın lokasyonunu soruyo genelse C:\ oluyo yazıyosun enter diyosun valorantı aç diyince açıyosun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt