SANALDANANALA
Uzman Üye
ben ban atmıyor demedim? çok rapor alnca tabikide atacaktrUd oldugu ban atmıyacağı anlamına gelmiyor
ben ban atmıyor demedim? çok rapor alnca tabikide atacaktrUd oldugu ban atmıyacağı anlamına gelmiyor
Cevap :Valorant bu spoffer ınız yoksa açmayın
Ban yiyebilirsiniz her hilede olduğu gibi
Cevap :Hile Ud şuan.
L3G nin yazdığından sonraki cevap :Ud oldugu ban atmıyacağı anlamına gelmiyor
asuıdasduhasuıdasduhasuhduhasduh başka bir şey demek istemiyorumben ban atmıyor demedim? çok rapor alnca tabikide atacaktr
Kanka sanki ben bunu başka forumda da gördüm ya bayadırda varSelamlar dostlar öncelikle bu hile en yakın arkadasıma ait benim değil.
DUŞMAN RENGİNİ MOR YAPMALISINIZ. / YOU MUST MAKE THE ENEMY COLOR PURPLE
2-) CTRL+ ALT İle çalışır. / Works with CTRL+ALT
Dosyayı RAR'dan çıkardıktan sonra ismini değiştirin. / Rename the file after rar
ve pencereli mod da olmalı fotoğraf:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gerçekten mi ? Ona göre kullanacağım da ban yemek istemiyorum.Kanka sanki ben bunu başka forumda da gördüm ya bayadırda var
Ban atma ihtimali olabilir pek bilgim yok ama başka yerde gördüm benGerçekten mi ? Ona göre kullanacağım da ban yemek istemiyorum.
ben kullandım iyi gibi duruyor farklı atış modları felanda var ama zaten banlı oldugum için çok kullanamadım ban atıyormu atmıyormu bilmiyorum
bi video çeksen iyi olur poligonda falanben ban atmıyor demedim? çok rapor alnca tabikide atacaktr
Tüm hileler düşürüyor malesefgüzel fakat fpsi düşürüyor