👑 Lux Cheats 👑 - 🏆 Valorant Private Cheat 🏆 - luxcheats.com ✔️

sitenizi düzeltmeniz için tanınan süre 24 saattir 24 saat sonunda site aktıf edilmemiş ise satış konularınız iptal edilir ve forumdan 7 gün yasaklanırsınız
Bu satıcı den günlük 100 TL olan sadece ESP li ürün aldım fakat 2 3 gün sonra ban yedim ve sebepsiz yere sunucudan banlandim ve küfürden banlandimj söyleyen bot mesajı geldi fakat şöyle durum varki cheat e 1 kelime bile yazmadım bu bu satıcı güvenli değildir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
200 300 için şikâyetçi olmam uğraşmam buraya yazdım ki almayı düşünen olursa bilgisi olsun diye ve verdiği key i o kadar korumuyorlar ki bir arkdaş açığını bile buldu
Örnek 3 günlük key aldınız 2 gün kullandınız bittmeye yakın yeni hesap açıp aynı key tekrar kullanabilirsiniz tekrar 3 günlük key oluyor satın alan bir arkdaş anlati kanıtlı şekilde böyle açığı olanın oyundaki güvenli ne kadar olurki

Website :
Discord :

LuxCheats Güvencesi ile Güvenli olmayan hiç bir ürünü satmıyoruz
Güvenli olmayan ürünleri LuxCheats güvencesi ile stoklarımıza eklemiyoruz.

Güncellemeleri Discord Kanalından ve Web Sitemiz üzerinden Takip Edebilirsiniz

Valorant Private Full

privatekonu.png

VİDEO

GORSEL

resim_2024-07-01_151025837.png

Fiyat Listesi :

Valorant İnternal:
One Month : 100$ - TR : 3250

Website:

Discord:

ban riski nedir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
200 300 için şikâyetçi olmam uğraşmam buraya yazdım ki almayı düşünen olursa bilgisi olsun diye ve verdiği key i o kadar korumuyorlar ki bir arkdaş açığını bile buldu
Örnek 3 günlük key aldınız 2 gün kullandınız bittmeye yakın yeni hesap açıp aynı key tekrar kullanabilirsiniz tekrar 3 günlük key oluyor satın alan bir arkdaş anlati kanıtlı şekilde böyle açığı olanın oyundaki güvenli ne kadar olurki
Açığı kullandığınız için yasaklandınız bunu biliyorsunuz

Elime kanıtları gelmese böyle birşey yapmazdım konuşma kanıtları var kötülemeye kalkma boşa
Aynn knk 2 günde ban atan hileni ben açıktan faydalancam hwit reset atıp aynı keyi kullandirdin onun mu kanıtı atican boşu kes

Bu lux tam bir yavs*k arkadaş streamer için yazdı 1 gün sonra ban yedi oysaki 2 saat oynadı quit attık ertesi günü ban yedi hala spoofer verecek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt