Çözüldü lutfen aklımdakı soruyu cevaplayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kefxr

Gold Üye
Dostlar merhabalar xxx game services adlı fırmadan yayıncılık almıstım fakat hılelerı bılgısayarımda calısmadı tum hersey sıkıntısız oldugu halde benım asıl merak ettıgım soru su ben bunların exeyı actım ve oyuna gırıs yaptım ve f1 tusunada bastım ama menu yoktu ban yeme rıskım varmı kalıcı van 152 cunku spoof atacak param pulum kalmadı ana hesaba gıreyım mı lutfen bırı acıklık getırsın bos yorum atanlar yetkılıye bıldırılecektır

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
format atarsam spoof gg
hilenın drıverını unload etmen gerek o zaman bazı hıle uretıcılerı ornel 1 gunluk hıle aldın hile suresi bitti drıverı hala loadlı duruyor pc de unload edılmesı gerekıyor yoksa ılerıde hılesız oynarken ban yersın sucsuz yere ban yedım dıye sağda solda koşturursun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
nasıl sılıcem dıscord gelsen yardımcı olur musun
driver nasıl unload edılır araştır forumda bilen bırılerı cıkacaktır ekstra olarak bunları araştırabılırsınız NtUnloadDriver / ExFreePool

Dostlar merhabalar xxx game services adlı fırmadan yayıncılık almıstım fakat hılelerı bılgısayarımda calısmadı tum hersey sıkıntısız oldugu halde benım asıl merak ettıgım soru su ben bunların exeyı actım ve oyuna gırıs yaptım ve f1 tusunada bastım ama menu yoktu ban yeme rıskım varmı kalıcı van 152 cunku spoof atacak param pulum kalmadı ana hesaba gıreyım mı lutfen bırı acıklık getırsın bos yorum atanlar yetkılıye bıldırılecektır
windowsu baştan sona kur sonra yeni hesap açıp 1 hafta oyna ban yoksa gir maine

bir sorun olmaz girebilirsin

genisys inde dediği gibi driver yüklenmiştir ve ilerde dt olduğunda hile kullanmasan bile ban yersin yayıncılık yaptığın yere sor belki unload etme konusunda yardımcı olurlar olmazsa internette bulursun bu konuyla ilgili bilgiler :)

un1x mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt