Çözüldü Lütfen yardım edin bios gg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jyn

Diamond Üye
İletişim
öncelikle ana kartım msi
bios güncellemesi yaptım pc artık windows logo su faln gelmeden yani power tuşuna bastığımda direk açılıyor normalde bişey dönerdi kasanın markasının logosu çıkardı şimdi direk hoş geldiniz diyo 30 saniye sonra açılıyo
ne yapcam biosa falanda giremiyorum hiç bir şekilde
acaba biosu yanlışmı güncelledim herneyse yardımcı olursanız sevinirim

BIOS pilini çıkarıp takmayı dene aksi taktirde olmuyor ise bilgisayarcıya veya servise götürmeyi dene.

b
dostum şakamısın

eyvallah yarın getiririm ozamanda servise yollsak ne zaman döner sizce

knk bios pili ana kartımın tam altında duruyo oyüzden yapamam yapsamda bios silindi yada güncellemeyi yanlış yaptım galiba
bios pilini tak çıkar yaparsan biosu temiz bir şekilde sıfırlarsın olmadıysa aklında soru işareti kalkar servise götürürsün bence ayarlarda bilmediğin bir şeyi elledin denemeni öneririm

Güncellendiğinde otomatik fast boot açılmış olabilir.Gelişmiş seçeneklerde uefie donanımıyla aç.Olmadıysa bios pilin çıkar 5 dakika bekle sonra tak.Olmadıysa servise vs. götür brick olmuş olabilir.

Brick olduğunu düşünmüyorum. Biosun brick olması demek boot da dahil hiç bir işlemi yapamaması yani anakartın biosu başlatamaması demek. Gelişmiş seçeneklerden uefi ile çalıştırmayı dene. Yani windowstan biosa geçiş.

Muhtemelen yanlış update sonucu anakartın brick olmuş. Sanmıyorum bios pilini tak çıkar yapınca düzeleceğini. Servise görürsen senin için daha sağlıklı olur.
doğru söyledin bios pili ile alakası yok biosun. teknik servise götürüp biosu yeniden yazdırması gerekiyor.

doğru söyledin bios pili ile alakası yok biosun. teknik servise götürüp biosu yeniden yazdırması gerekiyor.
teknik servise gerek yok bildiğim kadarıyla msi da otomatik okuma var daha önce brick yedim anakartının ilkel bios modelini usb ye atıp bilgisayarın gücünü kapatıp aç otomatik okuyup biosu yükleyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt