Çözüldü Lütfen yardım edin bios gg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jyn

Diamond Üye
İletişim
öncelikle ana kartım msi
bios güncellemesi yaptım pc artık windows logo su faln gelmeden yani power tuşuna bastığımda direk açılıyor normalde bişey dönerdi kasanın markasının logosu çıkardı şimdi direk hoş geldiniz diyo 30 saniye sonra açılıyo
ne yapcam biosa falanda giremiyorum hiç bir şekilde
acaba biosu yanlışmı güncelledim herneyse yardımcı olursanız sevinirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bios güncellemesi yaparken elektrik kesintisi yaşandı mı?
hayır ben yaparken güncellemeyi aslında güncellemeyi düşürdükten sonra bi kaç şey açtım uefi faln yapıp 2 kez kaydetip çıktım secure boot açmaya çalışdım yani nasıl düzeltcem cidden yardım edin

Elin birazcık aşina ise kasayı aç anakarttaki bios pilini tak çıkar nasıl yapacagını youtubeden izleyerek az çok ögrenebilirsin. Eğer ben yapamam yanlışıkla bir şeyi bozarım diyorsan bir uzmana götürmeni tavsiye ederim. Bios pilini takıp çıkarmanın bir zararı olmaz bu arada tabi düzgünce yaparsan.

Kardeşim kasayı aç anakartın sol yada sağ köşesinde yuvarlak anahtar pili gibi bir pil var onu tak çıkar eğer kurcalamak istemiyorum dersen bir bilgisayarcıya götürmeni öneririm geçmiş olsun

dostum şakamısın
Kardeşim kasayı aç anakartın sol yada sağ köşesinde yuvarlak anahtar pili gibi bir pil var onu tak çıkar eğer kurcalamak istemiyorum dersen bir bilgisayarcıya götürmeni öneririm geçmiş olsun
eyvallah yarın getiririm ozamanda servise yollsak ne zaman döner sizce
bios pilini çıkar tak yapıp yeniden biosa girmeyi dener misin
knk bios pili ana kartımın tam altında duruyo oyüzden yapamam yapsamda bios silindi yada güncellemeyi yanlış yaptım galiba

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Muhtemelen yanlış update sonucu anakartın brick olmuş. Sanmıyorum bios pilini tak çıkar yapınca düzeleceğini. Servise görürsen senin için daha sağlıklı olur.

öncelikle ana kartım msi
bios güncellemesi yaptım pc artık windows logo su faln gelmeden yani power tuşuna bastığımda direk açılıyor normalde bişey dönerdi kasanın markasının logosu çıkardı şimdi direk hoş geldiniz diyo 30 saniye sonra açılıyo
ne yapcam biosa falanda giremiyorum hiç bir şekilde
acaba biosu yanlışmı güncelledim herneyse yardımcı olursanız sevinirim
windows hızlı başlatı kapatman lazım ayarlardan yotubeye yaz çıkar biosla alakası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt