Luckyware yedim

PrlasX

Diamond Üye
İletişim
Format attıktan 10 dakika sonra luckyware yedim wtf aq hadi onu geçtim ŞİFRE DEĞİŞEMİYORUM amk az önce hesaptan attı girmek için şifre sıfırla dedi maile link geldi istediğim şifreyi girdim sonra ekran geldi aq ne kodlar kayıtlı kodları görmek içinde hesaba girmem lazım ( backup ) passkey için usb istiyor oda ne onu bile bilmiyorum aq seri yardım edin laa

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Format attıktan 10 dakika sonra luckyware yedim wtf aq hadi onu geçtim ŞİFRE DEĞİŞEMİYORUM amk az önce hesaptan attı girmek için şifre sıfırla dedi maile link geldi istediğim şifreyi girdim sonra ekran geldi aq ne kodlar kayıtlı kodları görmek içinde hesaba girmem lazım ( backup ) passkey için usb istiyor oda ne onu bile bilmiyorum aq seri yardım edin laa
Formatla nası gitmedi la

besmele cek bida at

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iso dosyasını nerden aldın iso dosyasında varmış git microsoftdan indir windowsu

gecmis olsun neyden?

Olan şey basit sen rat yemişsin ve bunu fark ettiğinde format attın. Ama luckyware tokenini alır almaz harekete geçmez. Toplu şekilde harekete geçer.
Yani sen format attın ama luckywarenin elinde hala tokenin bulunduğu için işlem yapabildi. Yani sorun yok cihazın temiz sadece DC şifreni değiştir ve 2FA ekle.

Edit: Zaten gece 4 civarında inanılmaz sayıda insana bulaşmış ve toplu halde mesaj yolladılar. Ortalık 56 oldu yani qwheqwkewq

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt