mapperdev
Gold Üye
- İletişim
3 de sensin o zamansen de 2 sin
sen bizim kopegimizsinsiz kimsiniz :d
3 de sensin o zamansen de 2 sin
sen bizim kopegimizsinsiz kimsiniz :d
Ninjaware>lucilleLucille = Valorant KillAura Module
Lucille = Valorant KillAura Module
ninjawareyi yedim bitirdimNinjaware>lucille
.
sen key ilede bir şey yapamazdında neyse burada reverselik bir durum olmadığı konuda belirtildi obf olmayan dosyalar java decompile ile çıkartıldı bu kadar :d adamların açtığı konu kilit olduğu için mecbur konu açtık beBu konudaki içerikten farksız jar dosyasına sağ tıklayıp unzip yapınca pekte eline bişey geçmez kendini rezil etmeye Grek yok konuyu okusaydın ztn keysiz kırılmayacağını anlardın ztn jar dosyasında obf bile yok komik konu "Best-Reverser"
https://cheatglobal.com/konu/craftrise-launcher-Crâck.41521/
hala bizim diyosun noname olduğunu kendin de biliyosun groax yalamacılığı çekiyosun boğlum3 de sensin o zaman
sen bizim kopegimizsin
Loader key veriyorsanız denemelik kullanmak isterim
ninjawareyi yedim bitirdim
siz kimsiniz :d
dll dosyası dışında obf li bir yer mi var :d zaten source dedik neyine kuduruyorsun :d
direk jarı decompilere koyup src çekmişsin deobf bile değil kanka dll ise zaten winrar aç dediğinde karşına çıkıyor böyle rezil etmeye devam kendinizi başarılar
sende yapamazsın kardeşim böyle jarın src çeker sonrada cg de paylaşıp rezil olurdunsen key ilede bir şey yapamazdında neyse
kendin de nonamesin legendware miydi neydi groaxı yalıyordun yapsın diye sonrada dolandırıyordun hepsinin kaniti da varhala bizim diyosun noname olduğunu kendin de biliyosun groax yalamacılığı çekiyosun boğlum