Lucille valorant.jar source code + lucille.dll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rp321

Diamond Üye
JDGUI ILE DECOMPILE EDILMISTIR
BU BİR Crâck DEĞİLDİR SADECE PAYLAŞILAN .JAR DOSYASININ KAYNAK DOSYASI SUNULMUŞ VE HER İŞİN BAŞI OLAN İÇİNDEKİ LOADER.JAR ADLI DOSYANIN İNJECT ETTİĞİ LUCİLLE.DLL PAYLAŞILMIŞTIR NORMAL ŞARTLARDA AÇTIĞI KONUNUN ALTINA YORUM YAPACAKTIM AMA KONU KİLİT OLUNCA MECBUR BÖYLE BASİT BİR KONUYA BAŞVURDUM :)
source code: .java uzantılıdır visual code ile incelenebilir

.dll dosyası

kolay gelsin :)

Son düzenleme:
BU BİR Crâck DEĞİLDİR SADECE PAYLAŞILAN .JAR DOSYASININ KAYNAK DOSYASI SUNULMUŞ VE İÇİNDEKİ LOADER.JAR ADLI DOSYANIN İNJECT ETTİĞİ LUCİLLE.DLL DUMPLANMIŞTIR
source code: .java uzantılıdır visual code ile incelenebilir

.dll dosyası : bize tanıdık gelen anti debugger mesajını x64dbg da .dll yi çalıştırdığınızda görebilirsiniz :)

kolay gelsin :)
oglum tamda crâck yedik diye sevinmiştim niye kıramadiniz ya ağlıyorum şuanda

Oh teşekkür ederim, tam da kaynak kodunu kaybetmiştim! Bomba gibi bir konu.

image.png

direk jarı decompilere koyup src çekmişsin deobf bile değil kanka dll ise zaten winrar aç dediğinde karşına çıkıyor böyle rezil etmeye devam kendinizi başarılar 🤣

Bu konudaki içerikten farksız jar dosyasına sağ tıklayıp unzip yapınca pekte eline bişey geçmez kendini rezil etmeye Grek yok konuyu okusaydın ztn keysiz kırılmayacağını anlardın ztn jar dosyasında obf bile yok komik konu "Best-Reverser"
https://cheatglobal.com/konu/craftrise-launcher-Crâck.41521/

hiçbir şey bilmeyenler için açılmış basit bir konu kasmayın bu kadar gereksiz göründüyse silinebilir :)

Bu konudaki içerikten farksız jar dosyasına sağ tıklayıp unzip yapınca pekte eline bişey geçmez kendini rezil etmeye Grek yok konuyu okusaydın ztn keysiz kırılmayacağını anlardın ztn jar dosyasında obf bile yok komik konu "Best-Reverser"
https://cheatglobal.com/konu/craftrise-launcher-Crâck.41521/
2.0 sürümünü key ilede kıramayacaksınız yazık oldu :(
hep siz mi si*eceksiniz milleti birazda biz gırgır geçelim :DDDDDD
sen bize hiçbirşey yapamazsın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt