Lucille Minecraft Hile CrâckMe CraftRise

ucundan baktım debugger vs. check için stub.dll adlı jar ın içine konulmuş dosyaları var

x64-lucille.dll ye gelcek olursak (library olarak sisteme yükliyip fonksiyonları tanımlıyorlar)

koddan örnek olarak bi kısım:

kısa bir özet geçiyim bunun ne olduguyla ilgili bu bir jni_env deki fonksiyonu calıstıran kısım

(a1 + 1720 offset) = JNIEnv + 1720 (RegisterNatives) diye geçiyor

jni offsetlerini biliyorsanız rahat rahat tanımlayıp vakit alsada çözebilceğiniz bir şey

uzun sürceği için bıraktım kolay gelsin

uzun süreceği için değil idaya sürüklemişsin sadece birşey yapamamışsın devamının getirememişsin hatta devamı bırak bağlangıcı bile değil ilgi aramayı bırak

uzun süreceği için değil idaya sürüklemişsin sadece birşey yapamamışsın devamının getirememişsin hatta devamı bırak bağlangıcı bile değil ilgi aramayı bırak
devamını getirmememin sebebi "bir kısmını tanımladıktan sonra tekrar kodun incelenmesi gerekiyor uzun sürceği için bıraktığımı belirttim"

çünkü

asd_123 objektinin ne işlevi olduğunu
asd_124 ne oldugunu vs. tanımlamadan ilerleyemiyceğime göre uğraşmak istemedim

örnek olarak:
asd_123 -> CipherA_123
asd_124 -> ByteArray_124

sonra bunların nasıl setlendiğine dair bakmam gerekiyor uzun sürceğini bu yüzden belirttim

triggerlanman gereken bir yer olduğunu düşünmüyorum (coluk cocuk minecraft game pilav)

indirme linki burada sanırım key girişli bakabilirsiniz aktif çalışan hile craftrise
crackleyebilcek varmı
jar vt
allah razi olsun abi enayi gibi paylasmak icin alin sayenizde oyuncu koltugu parami topluyorum <3

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt