lan senin alttaki video çok iyi sonuna kadar yarıla yarıla izledim üşenmedinmi editi yaparken birde CXASXGDSGKASDIHASKesin birinin alt hesabısın da acaba kimin
lan senin alttaki video çok iyi sonuna kadar yarıla yarıla izledim üşenmedinmi editi yaparken birde CXASXGDSGKASDIHASKesin birinin alt hesabısın da acaba kimin
çaldı kanka onu direkt ytde varlan senin alttaki video çok iyi sonuna kadar yarıla yarıla izledim üşenmedinmi editi yaparken birde CXASXGDSGKASDIHAS
animasyonu doğru yapsana kanzi adam her hareket ettiğinde kesip fotoğrafın yerini mi değiştirdin ytde olani atsana bana birebir aynısınıçaldı kanka onu direkt ytde var
kanka yok ya baya içerden birinin yapmış olması lazım ki böyle troll çar zaten sell var bir tek FJDASBGSDUçaldı kanka onu direkt ytde var
sell neaq aylardır bana sell diyorsunkanka yok ya baya içerden birinin yapmış olması lazım ki böyle troll çar zaten sell var bir tek FJDASBGSDU
7YFDSAG7F SD napıyım olm habibcan mı diyeyim sell olarak gördüm seni ilk sell olarak kaldın bende değişme şunudaBari yazılarında doğru tipi kullan
sell neaq aylardır bana sell diyorsun
evet habıbcan dicen sell en kıcı kırık nickim olabilir7YFDSAG7F SD napıyım olm habibcan mı diyeyim sell olarak gördüm seni ilk sell olarak kaldın bende değişme şunuda
nesi var olm sell seli FJDSAGDHSAGH gel sana nick bulalım awqevet habıbcan dicen sell en kıcı kırık nickim olabilir
attığın ses paketi hala duruyor bende FDSAUGS87YASevet habıbcan dicen sell en kıcı kırık nickim olabilir
dursun ben kullanmıyom onu 600 lira para saydık sonra yüzüne bakmadımnesi var olm sell seli FJDSAGDHSAGH gel sana nick bulalım awq
attığın ses paketi hala duruyor bende FDSAUGS87YAS
olm kız troll yapacaktın bir ara yemekçileri arayıp yürüsene bir ara terli terli dayılara HFUDSAGHOUDSdursun ben kullanmıyom onu 600 lira para saydık sonra yüzüne bakmadım