aktif olarak kullanıyorum. tr piyasasındaki en sağlam hilesaglam mı
Hocam bu soruma cevap verecek misiniz artık yani kaç gün geçti teşekkürlerİnanır mısın ben farklı bir hile satıyorsunuz sanıyorum kısa bir süre kullanma şansım oldu bu hileyi güzel fakat ben alışamadım sürekli midnight ile oynadığım için ama tekrardan alıp oynamak istiyorum yakın zamanda şunu söylemek istiyorum midnight ile oynarken hep bekleme cezası alıyorum dereceli ve faktörü etkiliyor sanırsam midnight o yüzden blacksector.solutions'un kalitesini biraz açar mısınız midnight ile kıyaslanabilir mi ve ban durumu nasıl black'in ne zamandan beri ban yemiyor bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim
Merhabalar kusura bakmayın valorant ve spoofer ürünlerimize odaklandığımız için geç dönebildik, 2017den günümüz csgo üzerinde aktif bir hizmetimiz var ve bu kaliteyi cs2de de aynı şekilde sürdürüyoruz. Cs2 özelinde sorunuzu yanıtlamam gerekirse beta testlerinden bu yana hiçbir kullanıcımızdan ban raporu almadığımızı gururla size söylemek isterim.Hocam bu soruma cevap verecek misiniz artık yani kaç gün geçti teşekkürler
Peki kırmızı faktör vs. etkiliyor mu onu sormak istiyorum midnight ile kıyasla nasıl artıları var özelliklerinde bunlardan bahsedebilir misinizMerhabalar kusura bakmayın valorant ve spoofer ürünlerimize odaklandığımız için geç dönebildik, 2017den günümüz csgo üzerinde aktif bir hizmetimiz var ve bu kaliteyi cs2de de aynı şekilde sürdürüyoruz. Cs2 özelinde sorunuzu yanıtlamam gerekirse beta testlerinden bu yana hiçbir kullanıcımızdan ban raporu almadığımızı gururla size söylemek isterim.
Kırmızı faktör problemi şuana kadar hiç yaşanmadı sadece önceden kırmızı faktöre sahipseniz bu durumu yaşayabilirsiniz onum haricinde bahsi geçen hile ile ilgili bilgim yok ancak kullanıcılarımız bu ürünü kullandıktan sonra bir daha başka ürünlere bakmıyorlar dilerseniz siz de deneyebilir ve düşüncelerinizi burada paylaşabilirsinizPeki kırmızı faktör vs. etkiliyor mu onu sormak istiyorum midnight ile kıyasla nasıl artıları var özelliklerinde bunlardan bahsedebilir misiniz
En kısa sürede alabildiğim zaman alıp deneyecegim ben de merak ediyorum zaten teşekkür ederim tekrardan cevapların içinKırmızı faktör problemi şuana kadar hiç yaşanmadı sadece önceden kırmızı faktöre sahipseniz bu durumu yaşayabilirsiniz onum haricinde bahsi geçen hile ile ilgili bilgim yok ancak kullanıcılarımız bu ürünü kullandıktan sonra bir daha başka ürünlere bakmıyorlar dilerseniz siz de deneyebilir ve düşüncelerinizi burada paylaşabilirsiniz
Çok özellik = iyi hile algısını kırmak lazım hocamaimware asla bu hile kadar safe olamaz