bildiğim kadarıyla program a dökünce anti cheat hatası çözlüyor diye biliyorum ben normal pointerleri bulabiliyorum kalıcı bulabilsem birisine program a döktürebilirim ama ben kalıcı bulamıyorum discrod adresimi bıraktım isterseniz ekleyin bi konuşalım somedrug#0662konu dan bağımsız bir sorum olucak ( kalıcı pointer vb buluyorum fakat 5dk sonra oyundan atıyor anti chat vb program a döksem yine oyundan atarmı ) anlayan var ise lütfen yardım edebilir mi
ekledim knkbildiğim kadarıyla program a dökünce anti cheat hatası çözlüyor diye biliyorum ben normal pointerleri bulabiliyorum kalıcı bulabilsem birisine program a döktürebilirim ama ben kalıcı bulamıyorum discrod adresimi bıraktım isterseniz ekleyin bi konuşalım somedrug#0662
peki bunu nasıl kırıcaz dc den eklesene lKoRxSeyTaNl#1654Programa döküp dökmemek fark etmez, check kırmadan memorye yazdığın an kick yersin.
Hepiniz yanlis bliyorsunuz programa dokucne atmicak olsa herkes dil blirdibildiğim kadarıyla program a dökünce anti cheat hatası çözlüyor diye biliyorum ben normal pointerleri bulabiliyorum kalıcı bulabilsem birisine program a döktürebilirim ama ben kalıcı bulamıyorum discrod adresimi bıraktım isterseniz ekleyin bi konuşalım somedrug#0662
hocam doğru su nedirHepiniz yanlis bliyorsunuz programa dokucne atmicak olsa herkes dil blirdi