Çözüldü LONAWARE ADLI MAGULELER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ban yiyen 2 kişi daha olmasına rağmen hala adam benim suçum pcm de olan başka bişey den ban yediğimi söylüyor buda pc daha dün formatlı inili olanlar bunlar

speed = float(input("SPEED: "))
print("Bravo laneware hilesini bedava kullandınız")

WAİT THATS İLLEGAL

özelden attığı obf benim obfim değil büyük ihtimal benim hilem değil dosyaları indiricekseniz dikkat edin.

pazardan don alıp içine sıçıp iade isteyen bir insan gördünmü sen hiç, attığı dosyaları indirmeyiniz kolpacının tekidir virüs yerseniz sorumluluk kabul etmem
senlik bi sorumluluk yok kardeşim adamlara dağıttım isteyen kullansın bedava isteyen 250 tl versin çoksa skimdeydi bundan sonrası açıkcası, başka konuya ağla hadi evet beyler adamımız kafayı yedi biraz sonra intihar haberi gelebilir

senlik bi sorumluluk yok kardeşim adamlara dağıttım isteyen kullansın bedava isteyen 250 tl versin çoksa skimdeydi bundan sonrası açıkcası, başka konuya ağla hadi evet beyler adamımız kafayı yedi biraz sonra intihar haberi gelebilir
unknown.png

bir bok bildiğin yok ne yaptığın belirsiz insanlar sana güvenipte indirirse kendi salaklıkları

attığı obfuscator benim obfuscatorum değil dikkat edin

googleye java obf yazıp ilk çıkanı atmış şuan milleti virüslüyorlardır herhalde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt