Çözüldü LONAWARE ADLI MAGULELER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AimDxC337

Silver Üye
siteleri sakın almayın lonaware hile aldım ban yedirdi 2 kişi daha yemiş adam yok sen kullanmayı bilmiyosun öylede böylede diye artislik yaptı adamların hilesini discorddan paylaşıyorum Gaci#1012 ekleyin adam para iadesi de yapmadı böyle skim sonik adam görmedim herkesin gotu hava SDJLGNJLŞASGKLASDG bide farklılık olsun diye javadan falan yapmış python dan yazılmış aynı hileyi de atıyorum dc ekleyenlere bedava istediğiniz kadar rage oynayın

i 2 kişi daha yemiş adam yok sen kullanmayı bilmiyosun öylede böylede diye artislik yaptı adamların hilesini discorddan paylaşıyorum Gaci#1012 ekleyin adam para iadesi de yapmadı böyle skim sonik adam görmedim herkesin gotu hava SDJLGNJLŞASGKLASDG bide farklılık olsun diye javadan falan yapmış python dan yazılmış aynı hileyi de atıyorum dc ekleyenlere bedava istediğiniz kadar rage oynayın
Yaşıyormu böyleleri hâlâ xD

Ciddi konu mu dalga felan mı geçiyon LPMGFDLŞMGLKFD ekle adamların hilesini paylaşıyorum ne KLMGFDKMGKFDLMGKLFDSMLKGSFDİGŞMSFDKGLMFSDKMGKSDFMGSDF

Yaşıyormu böyleleri hâlâ xD
kardeşim ekle dc den atayım hilelerini v9999 anlamıyorsan ne yapayım
Ciddi konu mu dalga felan mı geçiyon LPMGFDLŞMGLKFD ekle adamların hilesini paylaşıyorum ne KLMGFDKMGKFDLMGKLFDSMLKGSFDİGŞMSFDKGLMFSDKMGKSDFMGSDF
buraya atarsam konuyu silebilriler
siteleri sakın almayın lonaware hile aldım ban yedirdi 2 kişi daha yemiş adam yok sen kullanmayı bilmiyosun öylede böylede diye artislik yaptı adamların hilesini discorddan paylaşıyorum Gaci#1012 ekleyin adam para iadesi de yapmadı böyle skim sonik adam görmedim herkesin gotu hava SDJLGNJLŞASGKLASDG bide farklılık olsun diye javadan falan yapmış python dan yazılmış aynı hileyi de atıyorum dc ekleyenlere bedava istediğiniz kadar rage oynayın
numpy cv2 kütüphanesini ekleyinde girin

kardeşim ekle dc den atayım hilelerini v9999 anlamıyorsan ne yapayım

buraya atarsam konuyu silebilriler
Discord üzerinden size atılan dosyaları açmayın. Ayrıca istediğiniz gibi konu açabilirsiniz eğer satılan hilenin aynısının farklı kopyası elinizde mevcutsa.

MANUEL YEMİŞ OLABİLİRSİN HASFJASJFHG KENDİ AĞZIYLA DEMİŞ HİLE BAN YEDİRİYOR DİYE BİDE BANA NASIL KULLANACĞIMI ÖĞRETİYOR

unknown.png

hileyi beğenmedim diyip iade istiyorsun olm ne anlatıyon sen

MANUEL YEMİŞ OLABİLİRSİN HASFJASJFHG KENDİ AĞZIYLA DEMİŞ HİLE BAN YEDİRİYOR DİYE BİDE BANA NASIL KULLANACĞIMI ÖĞRETİYOR
şu birinci buda ikinci
unknown.png

hileyi beğenmedim diyip iade istiyorsun olm ne anlatıyon sen
bundan sonra muhattabım değilsin tek muhattabım dc den ekleyip hileyi alanlar

şu birinci buda ikinci

pazardan don alıp içine sıçıp iade isteyen bir insan gördünmü sen hiç, attığı dosyaları indirmeyiniz kolpacının tekidir virüs yerseniz sorumluluk kabul etmem

şu birinci buda ikinci

Az önce bi konuda bu arkadaşla tartışmıştım tepkilerinden belliydi zaten xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt