lolll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wreshak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wreshak

Platinum Üye
lOl, yeni başlıcam. Mobil Legends geçmişim var ama LoL daha karmaşık. Item falan şimdilik boşveriyom. Hero'lar öğrenmem lazım. Bi takımda aynı koridoru aldığımı nasıl anlarım? Mesela ben suikatsam takımda suikats olduğunu nasıl anlarım?
Not: Başlama. script kulan, hile kulan yorumlarınızı kendinize saklayın."

Kategoriyi lol bölümüne açman gerekiyordu neyse modlar düzeltir telde mi oynayacaksın yoksa pc de mi oynayacaksın lolü onu söyle ilk

youtubedan şampiyonlara bakman gerekiyor incelemen lazım hepsini teker teker ve hangi koridorda oynayacağını belirlemen gerekiyor bunlara oynaya oynaya alışırsın zaten hangi karakter assassin, tank, sup, jungler anlarsın itemleri vs. bi kavra oyununun oynanış amacını öğren ondan sonra bu düşünceleri sorgularsın başka ne merak ediyorsan sorabilirsin

İlk başladığımda bende aynıydım değişik sistem ilk başlayanlar için çok zor, zor geldiği için salmışlığım bile vardı 1 hafta içinde kavrarsın

youtubedan şampiyonlara bakman gerekiyor incelemen lazım hepsini teker teker ve hangi koridorda oynayacağını belirlemen gerekiyor bunlara oynaya oynaya alışırsın zaten hangi karakter assassin, tank, sup, jungler anlarsın itemleri vs. bi kavra oyununun oynanış amacını öğren ondan sonra bu düşünceleri sorgularsın başka ne merak ediyorsan sorabilirsin
suikast aldımda orman tekledi beni ormanı nerden baslamalayım orman keserken

suikast aldımda orman tekledi beni ormanı nerden baslamalayım orman keserken
oynadığın çara göre blue veya redden oynadığın çarı youtubea yaz örneğin diana oynuyorsan "diana jungle guide" diye arat en iyi şekilde öğrenirsin

oynadığın çara göre blue veya redden oynadığın çarı youtubea yaz örneğin diana oynuyorsan "diana jungle guide" diye arat en iyi şekilde öğrenirsin
peki ya altın koridoru değişiyor mu sürekli veya altın koridoru üstemi altamı alta olur genelikle

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt