asusanakart ney
sana reisin selam var bir daha böyle konuşma ok canımsınallahın dingili birdaha hile açmıcaksan neden vanguard bypass arıyorsun
lolde hilemi açılır hatta hilemi varlol için spoofer var mı banımı kaldırsın daha hıle acmıcam onceden acmıstım hala banlıyım spoofer + vgc bypass arıyorum sağlam lsun fiyatının önemi yok konunu altında gelip bos reklam yapmayın 200 300tllik spooferlerınız ıle
spoofer atayım banımı kaldırsın bida hile açmıcam diyip + vgc bypass arıyorum demek nasıl bi cümle çok merak ediyorumlol için spoofer var mı banımı kaldırsın daha hıle acmıcam onceden acmıstım hala banlıyım spoofer + vgc bypass arıyorum sağlam lsun fiyatının önemi yok konunu altında gelip bos reklam yapmayın 200 300tllik spooferlerınız ıle
sanırım lolde hıle acıp ban yemıs bundan pısman ve bunun ıcın spoofer arıyor spoof attıktan sonra tekrar ban yememek ıcın vgc bypass arıyorspoofer atayım banımı kaldırsın bida hile açmıcam diyip + vgc bypass arıyorum demek nasıl bi cümle çok merak ediyorum
sanırım lolde hıle acıp ban yemıs bundan pısman ve bunun ıcın spoofer arıyor spoof attıktan sonra tekrar ban yememek ıcın vgc bypass arıyor

hilesiz oynarken bypass kullanma şeqli diye yorumladım arkadaşın dediğini ĞKĞDSPLKFEWĞOLPKFWPĞLSŞDKPWLEOQĞKDPOWQLDsanırım lolde hıle acıp ban yemıs bundan pısman ve bunun ıcın spoofer arıyor spoof attıktan sonra tekrar ban yememek ıcın vgc bypass arıyor