valenitoocheats
Bronz Üye
merhabalar banlatmayan lol script arıyorum gerekirse private olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
reis saglam bypass tavsiyesi var mıhanbot bypass al gec direk kral
Şuan piyasadaki butun bypasslar ayni kanka genelde paste hepsi hanbotun kendi scriptine ozel bypass var onu almani tavsiye ederim hanbotla beraberreis saglam bypass tavsiyesi var mı
nerede satılıyor hocam bu arada sein lol iyi midirŞuan piyasadaki butun bypasslar ayni kanka genelde paste hepsi hanbotun kendi scriptine ozel bypass var onu almani tavsiye ederim hanbotla beraber
hanbot bypass satmıyor diye biliyorum amaŞuan piyasadaki butun bypasslar ayni kanka genelde paste hepsi hanbotun kendi scriptine ozel bypass var onu almani tavsiye ederim hanbotla beraber
dc ulaşabilirsinmerhabalar banlatmayan lol script arıyorum gerekirse private olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
aralarında fiyat olarak ven ve lunar giriş için uygun duruyor bunları nereden temin edebiliriz başvuru yapabiliriz sanırsam invatede satın almak gerekicekPrivate alman zor sana referans olabilecek kefil olabilecek birini bulman gerekiyor fakat fiyatlar hakkında şöyle bir bilgilendirme yapayım.
PSVG namı değer Private Suite entry fee kısacası giriş ücreti yok 275€ aylık ücreti fakat ID verification isteniyor form vs doldurman gerekiyor onaylanırsan satın alım gerçekleştirebilirsin.
VEN aylığı 100 İsviçre frangı ortalama 4200₺ gibi bir ücrete tekabul ediyor invite only çalışıyor gayet de kaliteli bir ürün.
Lunar aylığı yanlış hatırlamıyorsam 150$ a da € idi yine aynı ID verification + invite only diye biliyorum fakat VEN ve PSVG kadar kaliteli değil şampiyonları AD Carry karakterleri güzel.
En son olarak XNX bu ürün PSVG'nin bir tık üstü sebebi şu psvg'nin desteklediği karakter sayısı az ortalama 30-40 karaktere sahip fakat XNX'de bütün karakterleri destekliyor üstüne yetmezmiş gibi hepsi de üst seviyede çalışıyor aylığı 150$ gibi bir sub ücreti var aylık fakat haftalık gibi de alabiliyorsun ancak sorun şurda ki invite only alım gerçekleştirebilirsin ek olarak 500$ entry fee giriş ücreti mevcut.
Sana kefil olabilecek birini bulamadıktan sonra anlamı yok ki kefil olacak kişinin de satın alım gerçekleştirmiş birisi olması gerekir ki daha kolay satın alabil veya community içerisinde iyi bir yere sahip olmalı bilinmeli.