Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o ud dediğin scler hepsi birbirinden paste menülerine bakarsan aynı olduklarını görürsün hiç bir farkları yok gidip sağlam bir sc almazsan olduğun ligde kalırsın o sclerle
dostum en kalitelisini soruyorsan zenbot private,bruhwalker,slotted.cc bu 3 ünden birini alacaksın ama hiç birine bütçenin yeteceğini düşünmüyorum
diyelim ki az bütçen var aşırı bir kalite beklemiyorsun ama ban yemek de istemiyorsun holyness alacaksın
bütçem de kısıtlı ban yesem de bir şey olmaz ama güzel bir script kullanayım diyorsan o zaman gidip bgx alacaksın
ban yemek istemiyorum ve kalite istiyorum bütçem de kısıtlı diyorsan kapat bilgisayarı yat uyu şaka şaka bgx + elysium bypass al toplam $70 tutar aylığı hem ban yemezsin hemde biraz kaliteli bir şey kullanmış olursun ama en başta dediğim 3 sc nin kalitesini bekleme $70 a umarım yardımcı olmuşumdur