B BLACKLORD829 Yeni Üye Katılım 20 May 2020 Mesajlar 1 Beğeniler 0 20 May 2020 #1 LOL SCRİPTİ ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUM AMA YÜKLENME SORUNU VAR HALLETMEK İSTİYORMUSUN DİYOR EVET DİYORUM VE KALIYOR NABABİLİRİM
LOL SCRİPTİ ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUM AMA YÜKLENME SORUNU VAR HALLETMEK İSTİYORMUSUN DİYOR EVET DİYORUM VE KALIYOR NABABİLİRİM
RogFien Efsane Üye Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2,663 Beğeniler 438 20 May 2020 #2 BLACKLORD829' Alıntı: LOL SCRİPTİ ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUM AMA YÜKLENME SORUNU VAR HALLETMEK İSTİYORMUSUN DİYOR EVET DİYORUM VE KALIYOR NABABİLİRİM Genişletmek için tıkla ... Windows defenderını deaktif yapıp loaderı yeniden yükleyiniz. Oyla 0 Downvote
BLACKLORD829' Alıntı: LOL SCRİPTİ ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUM AMA YÜKLENME SORUNU VAR HALLETMEK İSTİYORMUSUN DİYOR EVET DİYORUM VE KALIYOR NABABİLİRİM Genişletmek için tıkla ... Windows defenderını deaktif yapıp loaderı yeniden yükleyiniz.
AbdullahÖzdemir Silver Üye Katılım 21 May 2020 Mesajlar 57 Beğeniler 2 21 May 2020 #3 pc herhangibir antivirüs programı varsa kaldır bıde defenderıde kapatıp tekrar denermısın Oyla 0 Downvote