Çözüldü lol script yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flusyt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flusyt

Efsane Üye
lol sc lazım vanguard geldi diye biliyorum sc lazım lütfen reklam amaçlı paste hilelerinizi atmayın

Son düzenleme:
350 tl ise bütçen ailene yemek ısmarla dicemde o paraya yemek yok adam akıllı kanka git kırmızı pota bas 350 tlye alcağın scriptten sana ne hayır gelir ne bişey ben 300 euro ödüyorum aylığına kendi scriptimin
kral ben mh deki free hileyi kullanıyodum yine hiç ban yemedim fakat şimdi vanguard geldi ya piyasayı bilmiyom vanguard geldimi onuda bilmiyomda 1 2 ay önce haberi çıkmıştı çıkmıştır artık

kral ben mh deki free hileyi kullanıyodum yine hiç ban yemedim fakat şimdi vanguard geldi ya piyasayı bilmiyom vanguard geldimi onuda bilmiyomda 1 2 ay önce haberi çıkmıştı çıkmıştır artık
Aga 350 tlyi geç 100 euroya adam akilli hile yok ls bgx rtx hepsi detect ls iyi diye düşünme oda kötürüm %100 dt

vanguard yaza gelir mh yi yedim öldü tr için vanguard daha gelmeyecek deniyordu en son bazı sunucularda test için cıkaracaklardı

vanguard yaza gelir mh yi yedim öldü tr için vanguard daha gelmeyecek deniyordu en son bazı sunucularda test için cıkaracaklardı
tamam yaza kadar yeter zeten çokda abartı bişi lazım deil elo gold zeten plat falan denicem öyle ultura priw bişi aramıyom zetena rtx falan nasıl bana atıyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt