✅[LOL SCRİPT-SPOOFER VALORANT AİMBOT| WhySharp [𝐔𝐍𝐃𝐄𝐓𝐄𝐂𝐓𝐄𝐃] ✅ 3 SAAT FREE TRİAL KEY ✅

İçeriğini biliyorum merak etme, hepsi aynı nasılsa canım benim. Toir çakmaları işte, drawlar, menü, şampiyon scriptleri zırtı pırtı aynı. Daha önce script kullanmamış adamların sizi orjinal sanmaları normal. Script tanıtımlarınız bile aynı, sürekli copy paste metinler :kappajail:
hahaha sendeki bu karın ağrısının sebebi nedir copy paste olan bir scripti nasıl güncelleyeceksin sence bence biraz takip etmelisin bir tıkta bilmiş cahil sınıfındasın böyle devam et çocuk.

hahaha sendeki bu karın ağrısının sebebi nedir copy paste olan bir scripti nasıl güncelleyeceksin sence bence biraz takip etmelisin bir tıkta bilmiş cahil sınıfındasın böyle devam et çocuk.
Zihinsler sorunların, algı problemlerin var galiba ki yazdıklarımı anlamıyor, yanlış yerlere çekiyorsun abicim.
"Script tanıtımlarınız bile aynı, copy paste metinler" diyorum öbür Toir çakması script satışı yapanlarla yazdığın şeye bak nerenin aptalısın sen Türkçe dersi mi görmedin başka sorunların, engellerin mi var :d

"Copy Paste olan bir scripti nasıl güncelleyeceksin" demen de ayrı komik, kaynak kodları elindeyse geliştirir güncellersin ki öyle. Kaynak kodları olmadan baştan script tasarlayacak zekaya ve bilgiye sahip bireyler değilsiniz, öyle olsanız yaparsınız. Zaten hepiniz ortak gibi bir şeysiniz hepinizde HexEvade var hepinizde aynı şampiyon scriptleri var özellikleri aynı her şeyin. Her türlü Toirin yandan yemişisiniz, Toir çakması olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor bu ne PentaSharpın ne Nyrexin ne senin ne başkasının, git Türkçe dersi al önce sonra tartış. Sanki bana sıfırdan script tasarladı havalara bak puhahaha

teşekkür ederiz hocam sağolun
Zihinsler sorunların, algı problemlerin var galiba ki yazdıklarımı anlamıyor, yanlış yerlere çekiyorsun abicim.
"Script tanıtımlarınız bile aynı, copy paste metinler" diyorum öbür Toir çakması script satışı yapanlarla yazdığın şeye bak nerenin aptalısın sen Türkçe dersi mi görmedin başka sorunların, engellerin mi var :d

"Copy Paste olan bir scripti nasıl güncelleyeceksin" demen de ayrı komik, kaynak kodları elindeyse geliştirir güncellersin ki öyle. Kaynak kodları olmadan baştan script tasarlayacak zekaya ve bilgiye sahip bireyler değilsiniz, öyle olsanız yaparsınız. Zaten hepiniz ortak gibi bir şeysiniz hepinizde HexEvade var hepinizde aynı şampiyon scriptleri var özellikleri aynı her şeyin. Her türlü Toirin yandan yemişisiniz, Toir çakması olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor bu ne PentaSharpın ne Nyrexin ne senin ne başkasının, git Türkçe dersi al önce sonra tartış. Sanki bana sıfırdan script tasarladı havalara bak puhahaha
komiksin gerçekten hepiniz dediğin olay nedir aklındaki 2 platform ile evet ortak çalışmamız mevcut hepsi ne demek sana aslında cevap vermemek gerekiyor ama neyse asıl aptal ve zihin problemi olan sensin bütün scriptler toirbase alt yapıdır herkes kendi tarafından bir şeyler yapıp geliştirir toir dediğin scriptte zoom hack aktif bizde aktifmi? yada şöyle söylim ortak çalışmalarımız olan insanlar var diye copy pastemi oluyoruz :D

LOL Script, VALORANT Aimbot, WOOFER Spoofer | WhySharp [𝐔𝐍𝐃𝐄𝐓𝐄𝐂𝐓𝐄𝐃]✅

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
League of Legends WhySharp Script [SAFE]
Valorant Why Aimbot [𝐔𝐍𝐃𝐄𝐓𝐄𝐂𝐓𝐄𝐃]

Woofer Spoofer [for ALL GAME] |Gigabyte
Teknik Ekip Destek Dil (Technical Team Support Language ) :
We provide support in Turkish, French-Portuguese-English-Spanish.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LOL FEATURES

+New Evade (HexEvade)
+New Prediction (Hex Prediction)
-Many improved features
- 2022 NEW Prediction
+ 2022 NEW High quality Evade
- 2022 NEW High quality Orbwalker
+ High quality Target Selector
- 2022 NEW Built-in Champion logic
+ Built-in Item and Summoner spell Activator
- Skin and Zoom hack
+ All Champion Support

Ödeme Yöntemleri l Payment Method
Credit Card - Paywant

Web sitesine Paypal/kripto ödeme yöntemi eklendi. paypal ile alışveriş yapabilirsiniz.
Added Paypal/crypto payment method to the website. You can shop with paypal

------------------------------------------------------

YOUTUBE
-------------------------------------
League of Legends -Valorant Aimbot ve TriggerBOT Formatsız Spoofer Sadece Gigabayte Anakart Destekli

WEP SİTE :
DİSCORD :

kanka sizin spoof hangi anakartlarda çalışıyor

komiksin gerçekten hepiniz dediğin olay nedir aklındaki 2 platform ile evet ortak çalışmamız mevcut hepsi ne demek sana aslında cevap vermemek gerekiyor ama neyse asıl aptal ve zihin problemi olan sensin bütün scriptler toirbase alt yapıdır herkes kendi tarafından bir şeyler yapıp geliştirir toir dediğin scriptte zoom hack aktif bizde aktifmi? yada şöyle söylim ortak çalışmalarımız olan insanlar var diye copy pastemi oluyoruz :D
Ne ortak çalışması knk kaç senedir toirin boktan kaynak kodlarını inek sağar gibi sağıyonuz bir de her script toir altyapısıymış ORPWPTĞWĞEĞWĞRĞĞWĞRĞWĞ script satan adamın bilgiye bak olm penta da nyrex de aynı ürünü satıyor kendinizi kandırmayın

BGX, L#, Hanbot vs. bunlar toirbase alt yapısında mı puhahaha ne cahil adamsın. Bana BGX'in ya da Hanbot'un ya da L#'ın çakması bir script göster sizin ki gibi lütfen... Gösteremezsin :D
Evet copy paste oluyorsunuz, hiç bir farkınızın olduğunu sanmıyorum birbirinizden. Sende ki işlevlerde aynı onda ki işlevlerde. Senin scriptinde ki Irelia nasılsa ortağının scriptinde ki Irelia da aynı.
Bi de toir dediğin scriptte zoom hack aktif, bizde aktif mi dedin ya gümledim orada. Ne büyük fark aq. devrim niteliğinde...
Ne ortak çalışması knk kaç senedir toirin boktan kaynak kodlarını inek sağar gibi sağıyonuz bir de her script toir altyapısıymış ORPWPTĞWĞEĞWĞRĞĞWĞRĞWĞ script satan adamın bilgiye bak olm penta da nyrex de aynı ürünü satıyor kendinizi kandırmayın
Keriz kekliyorlar işte kendi kafalarınca naparsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt