lol script öneri

dLLabuser

Platinum Üye
selam 2.5 yıl toir kullandım şuanda da 1 haftadır BGX kullanıyorum ama sanki çok fark yaratmadı (parası fark yaratmadı) fiyat olarak aylık 350-400 bandında script önerebilcek var mı acaba. kendi kullanan kişiler önerirse sevinirim reklam için yazmayın lütfen:)

selam 2.5 yıl toir kullandım şuanda da 1 haftadır BGX kullanıyorum ama sanki çok fark yaratmadı (parası fark yaratmadı) fiyat olarak aylık 350-400 bandında script önerebilcek var mı acaba. kendi kullanan kişiler önerirse sevinirim reklam için yazmayın lütfen:)
nyrex whysharp gibi scriptler toir altyapı hepsi çalıntı bitek bgx farklı ikisinden birini kullanmalısın

bgx den legendsense geçtim daha iyi ama bütçe konusun da aylık fiyat olarak sana uymayabilir o bütçeler de en iyi bgx

toir altyapılı olmasın istiyorum zaten onu uzun bir süre kullandım bir tık üstüne çıkmak üstüyorum bu bgx kalitesinde arıyorum bi tık üstü yani

Toir altyapısı olmayan hileler 400 den fazla

Toir+ altyapısına sahip bütün scriptler çöp artık. Hiçbir özellik düzgün çalışmıyor evade desen gerçekten en rage ayarlarda bile çöp prediction aşırı kötü. Bgx'de binevi toir çakması pekde bir farkı yok. Sana önerim LegendSense kullanman. Arayüz, prediction, orbwalker, evade, şampiyonlar olarak 10 tane toiri patates eder bizzat denedim :)

bence en iyi bgx kankam

bence en iyi bgx kankam
Elobuddy, lsharp çıkışından bu yana script kullanıcısıyım dünyada daha kullanmadığım bir script nerdeyse yok. Bgx parası az insanlar için iyi gelebilir ama çöp bir script. En iyi asla olamaz ne şampiyon desteği yeter nede predictionu. LegendSense kullanırsan bgx'i bir saniyede çöpe atarsın. Toir bgx gibi scler ile ban yemeden veya normal yüksek rank kasmak aşırı zor fakat LegendSense ile aşırı kolay. En azından premium config diyerek 2-3 ayar değiştirip 5 dolara satmıyorlar xD

knk 350 400 e aylık bgx almanı öneririm onn dısında legendsense var ama oda aylık 100dolar galiba sana kalmış ama o bütçeyle bgx alabilirsin 1 haftalıgı bıtınce aylık al bence yani bgx ile legendsense yi kıyaslayamazsınız 80 dolar fark var arada komiksiniz :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt