Çözüldü LoL Script Kurulum Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nuenVan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nuenVan

Gold Üye
Format atmadan önce gayet iyi bir şekilde kullanıyordum scripti ama şimdi tekrar kurmaya çalışıyorum

bu hatayı alıyorum bilen birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
İYİ GECELER...

kanka ingilizce yok anlayabiliyorum(seni feyz alarak konuşuyorum ben de var iğneleme yapmak istedim sadece) en azından google çeviri kullansaydın orada sana bir cümle kurmuş hata bile değil bilgi mesajı : Lig versiyonu ile uyumlu değil güncellemeyi durdurun diyor. biraz bekle yeni yama geldi ensoul'da kendini güncellesin arada yapıyor böyle minik yamalar 1-3 saat arayla tekrar dene olmazsa ertesi gün tekrar dene.

kanka ingilizce yok anlayabiliyorum(seni feyz alarak konuşuyorum ben de var iğneleme yapmak istedim sadece) en azından google çeviri kullansaydın orada sana bir cümle kurmuş hata bile değil bilgi mesajı : Lig versiyonu ile uyumlu değil güncellemeyi durdurun diyor. biraz bekle yeni yama geldi ensoul'da kendini güncellesin arada yapıyor böyle minik yamalar 1-3 saat arayla tekrar dene olmazsa ertesi gün tekrar dene.
Bir de ertesi gün deneyelim bakalım güncellemeyi durdurdun derken ne demek istemiş onu çözmeye çalışıyorum.

Konuyu kilitliyorum sorun yaşarsan dm ile benimle iletişime geçebilirsin. ^^
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt