Çözüldü Lol script hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hyperdesign0

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar yeni script kullanmaya başladım. Rtx satın aldım fakat bazı ayarları bilmiyorum mesela harass ne evade ne bunun gibi şeyleri bilenler öğretirse sevinirim

ya olm nediyonuz space basılı tut her siki yapıyor zaten ne kasıyosunuz

kanka legendsense mi daha iyi sence unrevealed mı
Ls ama benim dediğim gibi invite kovalamani şiddetle tavsiye ederim uzun bi yazı yazmıştım sana bu verdiğim tavsiyeyi gerçekten kimse vermez bu piyasada herkes milletin bir şey kullanmamasi bilmemesi icin elinde geleni yapıyorlar amk

Ls ama benim dediğim gibi invite kovalamani şiddetle tavsiye ederim uzun bi yazı yazmıştım sana bu verdiğim tavsiyeyi gerçekten kimse vermez bu piyasada herkes milletin bir şey kullanmamasi bilmemesi icin elinde geleni yapıyorlar amk
valla kanka invite bulamıyom çok zor bulsma direkt alcam. neyse alana kadar ls ve unrevealed ayni anda kullanuyom
image.png

valla kanka invite bulamıyom çok zor bulsma direkt alcam. neyse alana kadar ls ve unrevealed ayni anda kullanuyom
image.png
KSJDJSHANKZAKJFNM olum sen psikopat mısın niye ikisini aynı anda kullaniyosun çarpışır scriptler birini kullan diğerini diğer maçta kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt