Arıyorum lol script arıyorum

hamburgermenü

Master Üye
Ticaret Puanı:
  0 / 0
en son vanguard gelmeden önce sc kullandım şu an piyasa nasıl bilmiyorum hangi scriptler güvenli önerdiğiniz f/p sc var mıdır?

hocam hepsi banlatıyor bi tane kalanları cok pahalı 250 dolar falan bence hic arama paran cebinde kalsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
legendsense önerebilirim düşük eloda 1 hafta kadar kullandım vanguard bypass ile çalışıyor şuan dt mi bilmiyorum ama özellikleri iyi. Ayrıca önce 1 günlük sipariş oluştur bazen bedavaya mailine gönderiyorlar denemiş olursun

legendsense önerebilirim düşük eloda 1 hafta kadar kullandım vanguard bypass ile çalışıyor şuan dt mi bilmiyorum ama özellikleri iyi. Ayrıca önce 1 günlük sipariş oluştur bazen bedavaya mailine gönderiyorlar denemiş olursun
legendsense zamanında da iyiydi şu an nasıl acaba onun dışında başka bir sc var mı?

1 2 satan yer biliyorum ama ne kadar güvenilir banlatma konusunda bişey diyemiycem publik olanlar net banlatıyo prive yönelmek lazım

Artık lol eskisi gibi olmadığı için banlanmamak için 300 400 dolarları gözden çıkarman gerekiyor. F/P olarak önerebileceğim sadece hanbot ve bypass var. Elix bypass şuanda forumda satışı var hatta efi spoof eklemişler, novoline bypass var şuanki detection durumunu bilmiyorum, nv bypass var pek önermem sadece fiyatı uygun ve inbuilt temp spooferlı olduğu için belki bakabilirsin. Onun dışında legendsense alırsan her yama da banlanmayı göze almalısın eski performansı yok.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt