toirin dc sini atabilirmsin
teşekkürler bypass biraz ucuz geldi ondan dolayı biraz ön yargılıyım da yenimisiniz piyasadaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayır piyasada yeni değilim ürün zaten public olan bir ürün insanlar sadece milletin parasını almaya çalışıyor satılan ürün bypass ürünü League of Legends zaten script fiyatları belli BGX yada RTX alırsanız bizde bypassı 40$'dan satarsak bunun yerine legendsense aylık alır insanlar bu yüzden ucuz satıyorumki herkes alsın.teşekkürler bypass biraz ucuz geldi ondan dolayı biraz ön yargılıyım da yenimisiniz piyasada
Hayır bypassların methodları oluyor ve method üzerinden vanguard bypasslanıyor bazıları Kill atıyor, bazıları farklı method şuanda public source olan bir çok bypass aynı bazıları fix yedi bazıları yakında fix yicektir.şuan bi yer daha buldum piyasadaki tüm bypasslar aynı bypass mı
rtx bulamadım kapanmadı mı o sanıırm sizin bypassı alıcam bi script bakınıyorum şuandaHayır piyasada yeni değilim ürün zaten public olan bir ürün insanlar sadece milletin parasını almaya çalışıyor satılan ürün bypass ürünü League of Legends zaten script fiyatları belli BGX yada RTX alırsanız bizde bypassı 40$'dan satarsak bunun yerine legendsense aylık alır insanlar bu yüzden ucuz satıyorumki herkes alsın.
ah be abi toirmi kaldıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord üzerinden bizimle iletişime geçerseniz yardımcı olabiliriz.rtx bulamadım kapanmadı mı o sanıırm sizin bypassı alıcam bi script bakınıyorum şuanda
peki oynarken bypass patlarsa sistem banı mı yiyioruz spoof için format atamam çünkü pc de işlerim ile ilgili bazı şeyler varHayır bypassların methodları oluyor ve method üzerinden vanguard bypasslanıyor bazıları Kill atıyor, bazıları farklı method şuanda public source olan bir çok bypass aynı bazıları fix yedi bazıları yakında fix yicektir.
Bizim sattığımız bypass open source bir ürün değil bu yüzden şuanda sorun yok.