@DESSMOND dc adresini rica edebilir miyim sitenizde ki geçersizsuanda lol için pek bir secenek yok tercih edebilecegin scriptler şunlar
EngineSoul - suan bypass ile en iyilerinden fakat performans orta düzey
Hanbot - engine soulun bypassı ile kullanılabilir performans üst düzey
pvlol - tavsiye etmiyorum artık öldü
Şuanda Lolde genellikle kullanılan scriptler bunlar bunları kullanırken bypass ta almak zorundasın bu ürünleri türkiyeden ugrasmadan bir kullanıcıdan almak istiyorsanda
lolbypass.com dan alabilirsin sana yardımcı olurlar
@DESSMOND dc adresini rica edebilir miyim sitenizde ki geçersiz
ha bunlar dışında scriptler yok öyle mi ceylin abla biraz bilgilenelim bu konularda bayağı bir bilgisiz birisine benziyorsun anladığım kadarıylasuanda lol için pek bir secenek yok tercih edebilecegin scriptler şunlar
EngineSoul - suan bypass ile en iyilerinden fakat performans orta düzey
Hanbot - engine soulun bypassı ile kullanılabilir performans üst düzey
pvlol - tavsiye etmiyorum artık öldü
Şuanda Lolde genellikle kullanılan scriptler bunlar bunları kullanırken bypass ta almak zorundasın bu ürünleri türkiyeden ugrasmadan bir kullanıcıdan almak istiyorsanda
lolbypass.com dan alabilirsin sana yardımcı olurlar
ay sen nasıl öyle lafı götünden okumussun genellikle kullanılan bunlar demisim hala gereksiz salaklıklarınız yetmedimi canımın ici az sus yaha bunlar dışında scriptler yok öyle mi ceylin abla biraz bilgilenelim bu konularda bayağı bir bilgisiz birisine benziyorsun anladığım kadarıyla
geyik abicim ven yeni injection methoduna geçiş sağladı o zor artık senin dediğin olay bir de 100chf ye satılıyor isvicre frangı yani ek olarak bunun gibi birkaç tane daha script var lnx, xnx gibi bunlara deginmemişsiniz belkide bilmiyor olabilirsiniz bir de lunar scripti var bunlara da arkadaşın ulaşması için başvuru yapması gerekiyor onun icin actuallyud.com adresinden discorda ulaşıp orada tüm privlerin devleri mevcut başvuru yoluyla başvurabilir zamanında bu şekilde başvurmuştum scriptlerin kullanımı içinKullanabilecegin bypasslar;
NexusBreaker (sahibi Türk)
Bitshift
Bu ikisinden birini satin alarak hanbot rtx gibi scriptleri kullanabilirsin ban yemeden fakat public olduklari icin yine bir zaman sonra bunlarada banwave gelir gamerdoc calisiyor sonucta. Fiyatlarida ortalama 100-150$ bunlarin aylik + 1 aylik hanbot ücreti de 45-50$ desen sana aylik 200$ a yakin bir masrafi olucak.
Sadece script platformu olarak dersen ven.pub var fakat private iceriden bir tanidiginin referansiyla girmen lazim o da zor elemelerden gecmen gerekiyor 100 $ aylik + 150$ giris ucreti var bununda. Fakat bunlarinda detect olmasi yakindir benim kendi fikrim.
Ben ve bir arkadasim sifirdan script platformu kodlamaya basladik tekrardan discordda 4-5 kisilik arkadas grubumuz var sadece kendi aramizda kullanicaz ve loaderi kimseye vermicez. Bu sekil az kisi kullaninca ve private kullaninca ban yeme ihtimali baya bir dusuyor. Bundan onceki yaptigimiz script bizi 2021-2023 arasi ban yemeden goturmustu. Kendin yapabiliyorsan kendin yapmani oneririm cunku sagda solda aldigin lol scripti seni max 1-2 ay banlatmadan goturecektir.
ne kullanıyorsun bilgili ablacım sen devam banbottan sanırsam genellikle kullanilmayanlardan birkac tane örnek verir misin banaay sen nasıl öyle lafı götünden okumussun genellikle kullanılan bunlar demisim hala gereksiz salaklıklarınız yetmedimi canımın ici az sus ya