Çözüldü Lol lobi ekrani cpu düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0000000000

TSK
Gold Üye
Selam lolü açtığım zaman cpu bi anda %100 oluyor ve hiç düşmüyor bazı videoları izledim denedim olmadı yardım edebilirseniz çok sevinirim

Resimde gösterdiğim "Tasarruf modunu aç" seçeneğini tikleyiniz. Ben de aynı sorunla karşılaşıyordum ve bunu yapınca çözdüm. Umarım işine yarar. ^^

Resimde gösterdiğim "Tasarruf modunu aç" seçeneğini tikleyiniz. Ben de aynı sorunla karşılaşıyordum ve bunu yapınca çözdüm. Umarım işine yarar. ^^
bunu daha önceden de denedim şimdi de denedim aynı halen pc donuyor

Eğer sorunun sistemin ile alakalı olmadığını düşünüyorsan ve işletim sistemin Windows 10 ise, Windows 10'u bulut indirip tekrar kurman yararlı olabilir. Normal durmuyor çünkü lobide %100 CPU kullanımı.

Eğer sorunun sistemin ile alakalı olmadığını düşünüyorsan ve işletim sistemin Windows 10 ise, Windows 10'u bulut indirip tekrar kurman yararlı olabilir. Normal durmuyor çünkü lobide %100 CPU kullanımı.
elimde cd dvd veya usb olmadığı için format da atamıyorum 11.3 yamasından sonra böyle olmaya başladı normalde lobide %30 cpu alıyordu

kardeşim lolün clientine girince sağ üstteki çarktan ayarlar kısmını açıp clientin boyutunu küçültürsen 1024x768 tarzı gayet akıcı oluyor aynı sorunu bende yaşadım böyle çözdüm başta küçük gelir ama alışırsın sıkıntı yaşamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt