LoL için Hangi Script'i tercih etmeliyim

KEKEKAKAK

Diamond Üye
İletişim
Genel Bütçe: 10$ Yada 400TL "Günlük için sadece script güzelse haftalığına 30$"
Windows 10 kullanıyorum Herhangi bir Tool yok SSD'de
Rank kasmak için almak istiyorum ve Ban gibi bir durumun az bir ihtimalle olmasını istiyorum

hocam engine soul kullandım 1 ay boyunca evade kapalı şekilde oynadım sadece komboyu kullandım ona rağmen max gold 3 fln oldum tavsiye etmiyorum açıkçası , dahas onra bypass hakkında birşeyler duydum bypass sız olmuyormuş bu işler habot elix tavsiye ediyolar denemek gerekiyor ama engine souls ile yaşadıklarım bunlar

hocam engine soul kullandım 1 ay boyunca evade kapalı şekilde oynadım sadece komboyu kullandım ona rağmen max gold 3 fln oldum tavsiye etmiyorum açıkçası , dahas onra bypass hakkında birşeyler duydum bypass sız olmuyormuş bu işler habot elix tavsiye ediyolar denemek gerekiyor ama engine souls ile yaşadıklarım bunlar
1 ay dayanman bile büyük şans. Millet 10 oyun atamadan ban yiyor.

priv bir sc kullanmadığınız sürece ban yeme olasılığınız %99 sc kullanıp ban yememe gibi bir durum söz konusu değil. Ban yemek istemiyorsan evinde 2pc varsa birine yumi al legendsense ile otoya ayarla oradan hem rakip jungu izle hemde seni oto suplasın ban yerse o yesin ana hesabın sağlam kalsın

priv bir sc kullanmadığınız sürece ban yeme olasılığınız %99 sc kullanıp ban yememe gibi bir durum söz konusu değil. Ban yemek istemiyorsan evinde 2pc varsa birine yumi al legendsense ile otoya ayarla oradan hem rakip jungu izle hemde seni oto suplasın ban yerse o yesin ana hesabın sağlam kalsın
priv scdeki hangi hilelere göz atmalıyım

public ürünler ile yasaklanmaman imkansız private ürünlere yönelmelisin belirttiğin bütçe ile de alman imkansız, kafadan 300$ çıkartman gerekiyor aylık alabilmek için.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt