LoL için Hangi Script'i tercih etmeliyim

KEKEKAKAK

Diamond Üye
İletişim
Genel Bütçe: 10$ Yada 400TL "Günlük için sadece script güzelse haftalığına 30$"
Windows 10 kullanıyorum Herhangi bir Tool yok SSD'de
Rank kasmak için almak istiyorum ve Ban gibi bir durumun az bir ihtimalle olmasını istiyorum

ben kullanmadım ama herkes hanbot elix bypass tavsiye ediyor fiyatı haftalık 25 dolar forumda konusu var

Hanbot Novoline bypass var. Şuan ki durumunu bilmiyorum, günlük satışları mevcut ben 1 hafta civarı kullandım ud'ydi hesabım hala duruyor. Onun dışında Engine Soul alabilirsin o da şuan test ediliyor sanırım.

Günlük satılsaydı deneyip 1 haftalık almayı düşünürdüm
Zaten hanbot için bir bypass eğer daha önce hanbot ile oynamadıysan bilemem fakat denenebilecek bir tarafı yok, scripte herhangi bir etkisi bulunmuyor sadece detection durumunu değiştiriyor.

Hanbot Novoline bypass var. Şuan ki durumunu bilmiyorum, günlük satışları mevcut ben 1 hafta civarı kullandım ud'ydi hesabım hala duruyor. Onun dışında Engine Soul alabilirsin o da şuan test ediliyor sanırım.

Zaten hanbot için bir bypass eğer daha önce hanbot ile oynamadıysan bilemem fakat denenebilecek bir tarafı yok, scripte herhangi bir etkisi bulunmuyor sadece detection durumunu değiştiriyor.
kaç paraydı bypass kral

Genel Bütçe: 10$ Yada 400TL "Günlük için sadece script güzelse haftalığına 30$"
Windows 10 kullanıyorum Herhangi bir Tool yok SSD'de
Rank kasmak için almak istiyorum ve Ban gibi bir durumun az bir ihtimalle olmasını istiyorum
elix kullanıyorum aktif 2 haftadır ban sıkıntısı yaşamadım haftalığı 30 dolar ve günlüğü yok denemeni öneririm

pentasharp hakkında düşünceleriniz nedir peki
UD olduklarını söylüyorlar ama kaliteyi bilemem

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt