Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lol için hiçbir zaman güvenli script diye birşey yoktur kardeşim maalasef paraya kıyıp hile alırsan belki diyeceğim ama riot er yada geç onlarıda yakalıyor ama bu sitede olanlardan gostur diye biliyorum ama güvenilir derken ban yemezsin anlamında değil daha geç ban yersin anlamında
Güvenilir hile diye tabir edilen scriptler external olanlardır ki onlar bile tespit edilme aşamasına çok yaklaştılar riot onlarıda takibe aldı fakat internal olarak güvenilir UD hile yok denilecek kadar azdır diğer bir deyişle bir hilenin ne kadar çok kullanıcısı olursa o kadar çok ban riski taşır (Riot oyunları için konuşuyorum) yani bu forumda da scriptleri kullanan sayısı haddinden fazla olduğu için güvenli hile yoktur benim bakış açıma göre.
daha öncesinde windsharp kullandım lazzy kullandım enoul kullandım ama hepsi artık tespit edildi. baby ise yeni çıktı daha ne kadar sürede ban atıldığı bilinmiyor ama yakın zamanda onunda kaç günde ban attığını öğreniriz.
hilelerde en güvenilir diye bir şey söz konusu olamaz her hile ban yedirir sadece süre farkları olur. şuan ban süresi uzun olanlar sadece paralı scriptler onun dışında forumlarda bulabileceğin hileler kullanıcılara açık olduğundan dolayı tespit edilmesi daha kolay oluyor. ana hesabında denememeni öneririm.