uzun zamandır mı var yoksa onu yükledikden sonra mı lolden yasaklandıncs hilesi var pcde
onu yükledikten 2-3 gün sonrauzun zamandır mı var yoksa onu yükledikden sonra mı lolden yasaklandın
Yüksek ihtimalle onunla alakalı tahmin ettiğim gibi g.o ticket aç sen kullanmadım hiçbir şey vs vs de yardımcı olurlaronu yükledikten 2-3 gün sonra
açtım inşYüksek ihtimalle onunla alakalı tahmin ettiğim gibi g.o ticket aç sen kullanmadım hiçbir şey vs vs de yardımcı olurlar
O da bi seçenek tabiiNe kadar ticket açarsan aç ilgilenmeyecekler emin ol, bir kere ban yediyseniz her türlü kendilerini haklı görüyorlar.
klasik riot eşşeğiNe kadar ticket açarsan aç ilgilenmeyecekler emin ol, bir kere ban yediyseniz her türlü kendilerini haklı görüyorlar.
Geçmiş olsun umarım hesap dolu değildircs hilesi var pcde
kod adı vayne vardı bide kötü kurt ww hesap da değilim de pc de ban yediGeçmiş olsun umarım hesap dolu değildir
hocam bir spoofer vs alabilirsin cihaz banını açmanda yardımcı olabilirim veya ürün önerebilirim istersenkod adı vayne vardı bide kötü kurt ww hesap da değilim de pc de ban yedi