Sprinkles Silver Üye Katılım 30 Haz 2024 Mesajlar 81 Beğeniler 5 14 Nis 2026 #1 lol güncellemesi var clienti açıyorum güncelleniyor diyo sonra hata oluştu diyo düz riot client de açılmıyo noluyo aw
lol güncellemesi var clienti açıyorum güncelleniyor diyo sonra hata oluştu diyo düz riot client de açılmıyo noluyo aw
KellyhudKellyhud Güvenilir Üye Maybe İn Another Life Sharer Katılım 5 Eki 2023 Mesajlar 2,476 Beğeniler 1,329 İletişim 14 Nis 2026 #2 Sprinkles' Alıntı: lol güncellemesi var clienti açıyorum güncelleniyor diyo sonra hata oluştu diyo düz riot client de açılmıyo noluyo aw Genişletmek için tıkla ... Bende Sadece Bende Hata Var Sanıyordum Oyla 0 Downvote
Sprinkles' Alıntı: lol güncellemesi var clienti açıyorum güncelleniyor diyo sonra hata oluştu diyo düz riot client de açılmıyo noluyo aw Genişletmek için tıkla ... Bende Sadece Bende Hata Var Sanıyordum
BenRoxy Diamond Üye Katılım 28 Ağu 2024 Mesajlar 532 Beğeniler 75 Yaş 20 14 Nis 2026 #3 Sprinkles' Alıntı: lol güncellemesi var clienti açıyorum güncelleniyor diyo sonra hata oluştu diyo düz riot client de açılmıyo noluyo aw Genişletmek için tıkla ... bendede aynı hocam Oyla 0 Downvote
Sprinkles' Alıntı: lol güncellemesi var clienti açıyorum güncelleniyor diyo sonra hata oluştu diyo düz riot client de açılmıyo noluyo aw Genişletmek için tıkla ... bendede aynı hocam
Sprinkles Silver Üye Katılım 30 Haz 2024 Mesajlar 81 Beğeniler 5 14 Nis 2026 #4 ne güzel işten geldik lol oynuyalım dedik olana bak amk Oyla 0 Downvote
L lexper01 Yeni Üye Katılım 2 Nis 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 0 14 Nis 2026 #5 Aynı bendede anlamadım sunucular coktu galıba bısey oldu Oyla 0 Downvote
canmitm Diamond Üye Katılım 31 Mar 2026 Mesajlar 509 Beğeniler 105 Yaş 26 14 Nis 2026 #6 lexper01' Alıntı: Aynı bendede anlamadım sunucular coktu galıba bısey oldu Genişletmek için tıkla ... ben de herhangi bir sorun yok girebiliyorum Oyla 0 Downvote
lexper01' Alıntı: Aynı bendede anlamadım sunucular coktu galıba bısey oldu Genişletmek için tıkla ... ben de herhangi bir sorun yok girebiliyorum