Ücretli pekzscript öneririm işini laiği ile yapan suportları konusunda son derece samimi ve bilgili destek ekibiyle tavsiye ederim ve evet hwid gibi bir ban sistemi yokMerhaba,
League of Legends'da HWID ban sistemi henüz yok. Fakat Vanguard açıkken herhangi bir 3. parti yazılım kullanırsanız (hile vb.) Valorant'dan ban yeme şansınız var.
Önerebileceğim script ise: PekzScript
Hile kullanmaya başlamadan önce format attıktan sonra mı oynamaya başlamalıyım valorant da giriş yaptığım hesaplara zarar gelmemesi için ?Merhaba,
League of Legends'da HWID ban sistemi henüz yok. Fakat Vanguard açıkken herhangi bir 3. parti yazılım kullanırsanız (hile vb.) Valorant'dan ban yeme şansınız var.
Önerebileceğim script ise: PekzScript
Revo uninstaller ile silebilirsin her kalıntısını siliyor format atmana gerek kalmazHile kullanmaya başlamadan önce format attıktan sonra mı oynamaya başlamalıyım valorant da giriş yaptığım hesaplara zarar gelmemesi için ?
Ben vanguard kapalıyken hwid yedim hemde csgo hilesindenVanguard kapalıyken valorant dan ban yiyeceğini sanmıyorum l0g vb silebilirsin
unlucky hocamBen vanguard kapalıyken hwid yedim hemde csgo hilesinden![]()