Arıyorum Lol En İyi̇ Ve Uygun Fi̇yatli Scri̇pt Ariyorum

legend sense diyeceğim ama uygun fiyatlı demişsin onun için sana rtx öneriyorum

legendsense'nin updateleri çok uzun sürüyor maalesef hala update almadı mesela sabahtan beri :D

rtx güzel ban riskı düşuktur al rtx keyfıne abk güzel hem

Arkadaşlar toir script kullandım normal diyebileceğim düzeyde ancak bgx script baya iyi diyorlar kullanan varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim ayrıca daha iyi bi script varsa bildiğiniz kullandığınız paylaşırsanız sevinirim. :)
Toir, Bgx, Rtx falan filan bunlar çöp scriptler. Özellikle toir gelmiş geçmiş en kötü script olabilir

Toir, Bgx, Rtx falan filan bunlar çöp scriptler. Özellikle toir gelmiş geçmiş en kötü script olabilir
şiir gibi konuştun bu şairin bize önerisi ne olur lol script konusunda özellikle vanguard after önemli bi süreç önerebileceğin bir platform var mı

fıyat olarak Rtx dedim bende hem ucuz hem guvenılır ama hen saglam dedıgınız gıbı zaten dogru dıyıyorsunuz hen saglam toir bu fıyat olarak ıse de uygun olarakda bu Rtx

şiir gibi konuştun bu şairin bize önerisi ne olur lol script konusunda özellikle vanguard after önemli bi süreç önerebileceğin bir platform var mı
Hiçbiri, vanguard geldikten sonra hepsi yok olucak çok yüksek ihtimalle. Valorant ile aynı sistemi getirirlerse toir bgx devlerinde bypass edebilecek bilgi birikimi yok, ls belki yapabilir
fıyat olarak Rtx dedim bende hem ucuz hem guvenılır ama hen saglam dedıgınız gıbı zaten dogru dıyıyorsunuz hen saglam toir bu fıyat olarak ıse de uygun olarakda bu Rtx
F/P olarak Rtx evet.

• Beğen
Tepkiler: urs

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt