Arıyorum Lol En İyi̇ Ve Uygun Fi̇yatli Scri̇pt Ariyorum

Luithen

Bronz Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Arkadaşlar toir script kullandım normal diyebileceğim düzeyde ancak bgx script baya iyi diyorlar kullanan varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim ayrıca daha iyi bi script varsa bildiğiniz kullandığınız paylaşırsanız sevinirim. :)

Arkadaşlar toir script kullandım normal diyebileceğim düzeyde ancak bgx script baya iyi diyorlar kullanan varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim ayrıca daha iyi bi script varsa bildiğiniz kullandığınız paylaşırsanız sevinirim. :)
BGX bildiğim kadarıyla yapay zeka tabanlı bir sistem kullanıyor ve vanguard geldiğinde iş yapabilecek tek script o gibi duruyor, pentasharp kullandım 1 ay boyunca semi-rage şekilde master eloya kadar çıktım ve bir ban sorunu olmadı.

BGX bildiğim kadarıyla yapay zeka tabanlı bir sistem kullanıyor ve vanguard geldiğinde iş yapabilecek tek script o gibi duruyor, pentasharp kullandım 1 ay boyunca semi-rage şekilde master eloya kadar çıktım ve bir ban sorunu olmadı.
Vanguard geldiğinde bgx nasıl iş yapcak kanka adamlar şuan bile max 2 ay ud kalabiliyor

BGX: güzel çalılşor yapak zeka alt tabanı var ama çok fazla ud durduğu söylenemez maalesef
RTX: ben 3 ay kadar kullandım ve herhangi bir ban durumu olmadı ve bgx ile aynı hemen hemen zaten bgx Crâck gibi düşünebilirsin bgx e gelen özellikler ona 1-2 hafta sonra geliyor ve daha ud okadar
legendSense: 1 ay kadar kullandım çok bir ahım şahım birşeyi yok bence fiyat olarak diğerlerine göre daha yüksek ama daha ayrıntılı özellikleri var
toir+:uzun zamanlar kullandım bi ara ban durumu vardı şuanda varmı bilmiyorum ama çok önereceğim bir sc değil 1 dolar gibi bir fiyatı var fiyat olarak en ucuzu ama çok tavsiye etmem

tavsiyem rtx fiyat performans ürün

ucuz ve ban oranı düşük arıyorsan toir

Kanka h@ngar onerebılırım ama vanguard oraya geldıgınde nolur bılmıyorum

rtx al geç fazla düşünmeye gerek yok

RTX Key Satarim Alicaksan

yaklaşık 2 senedir toir kullanıyorum öneririm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt