Çalışıyor LoL - Custom Skin Mod -

Lolde challanger eloda oynayan yayıncılarında kullandığı skin modu.
Ban riski yoktur diyemem her hilede ban riski vardır fakat, ban yedim diyen hiç görülmedi.
(20 - 30K İzlenip yayında oynayan yayıncılar banlanmadı.Hala oynuyorlar. )

İndirme Linki & Github Güncelleme Takip

Skinleri, Mapleri ve arka planları indereceğiniz site - (zaten modun sitesi)

Anlatıcı videolar - Popüler yayıncılar
-

• TL, DR:​

• Custom skins according to Riot are “Use at your own risk”.
  • We recommend you only use (and Fantome) and get the skins from our website.
  • You cannot get paid content from Riot for free using custom skins.
  • Only known bans have been in the following servers: Korea
  • However, otherwise there have been no bans in the ~2 year period that we have been using the method behind LCS-Manager and Fantome.

ayriyetten LCS-Manager bilgilendirmesi faydalı olmuş millet sallayıp duruyordu yok ban atar 2 maça diye.

ban riski yok yazan arkadaşlara karşı 2 günde ban yedim.

ban riski yok yazan arkadaşlara karşı 2 günde ban yedim.
zamanım olduğunda deneyeceğim fakat çok güzel görünüyor.
ikinizi de bildirdim birazdan mesajlarınız silinir. İnsanlara yardım etmeden kolay yoldan bronz üye olamazsınız. Eski konuları uplamayın kardeşim, bi zeki siz değilsiniz bronz üye olmaya çalıştığınız belli oluyor bu hilelerinde 1ini bile kullanmadığınıza eminim.

ikinizi de bildirdim birazdan mesajlarınız silinir. İnsanlara yardım etmeden kolay yoldan bronz üye olamazsınız. Eski konuları uplamayın kardeşim, bi zeki siz değilsiniz bronz üye olmaya çalıştığınız belli oluyor bu hilelerinde 1ini bile kullanmadığınıza eminim.
hacı hem oyle hemde yanlış bilgi veriyor kullanacak olan adam bunlar yuzunden kullanmıyo belki

ben yapamadım skinleri nerden ijectliyoruz oyuna çıkan yer boş

bende custom hileleri aktif olmuyor nedense windows 11 kullanıyorum yardımcı olabilecek varmı

Son düzenleme:
ban yedim yazanlar riot buna zaten izin veriyor diye biliyorum bunu kullanan yayıncı soylemişti ismini hatırlamıyorum ama katarina,smolder,sol oynuyor sadece

archeleus diye bir youtuber kullandi yummi kafalı daren falan banlatmiyor

lol oynayanın kendine saygısı yoktur la

2 Yıl önce ki konu ve çalışıyor tagı var yardım alabilir miyim deneyen oldu mu yakın zamanda

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt