biraz chat gpt olmuş ya"Hanbot NV bypass" gibi hilelerin kullanımı genellikle kısa vadeli çözümler sunsa da, bu tür yazılımlar hızla tespit edilebilir. Bir hileyi sadece bir günlüğüne bile kullansanız, oyun içindeki davranışlarınız anormal bir şekilde tespit edilebilir ve bu, manuel veya otomatik bir inceleme sonucunda banlanmanıza yol açabilir.
yürüyen gpt ve mesaj kasmaya calisan cg uyesi"Hanbot NV bypass" gibi hilelerin kullanımı genellikle kısa vadeli çözümler sunsa da, bu tür yazılımlar hızla tespit edilebilir. Bir hileyi sadece bir günlüğüne bile kullansanız, oyun içindeki davranışlarınız anormal bir şekilde tespit edilebilir ve bu, manuel veya otomatik bir inceleme sonucunda banlanmanıza yol açabilir.
nv bypass zaten hanbotun kendi bypassı ama kendisi şuan dt o yüzden anca 1 baç götürür sence kullanmya gerek var m?1 günlük hanbot nv bypass var 1 gün boyunca evade kapalı draw off oynasam banlanırmıyım
aynı şekilde bende pentasharp alıcaktımfakat pcde uefiboot olmadığı için almadım enginesoul aldım onada bakmadı adminler dün 5 gibi yazdım hala geri dönüş yapılmamışNyrex Script kullanıyorum ben 1 haftaya yakındır full scriptle oynuyorum, drawlar ve menü kendiliğinden güvenlik açısından kapalı 26 levela geldi hesap ban yemedi henüz
Ban yedirtmemesinin sebebi de aynı usb ile format atar gibi pcyi usbyle başlatıyorsunuz hileyi yüklüyorsunuz.
enginesoulu nereden bulabiliriz?aynı şekilde bende pentasharp alıcaktımfakat pcde uefiboot olmadığı için almadım enginesoul aldım onada bakmadı adminler dün 5 gibi yazdım hala geri dönüş yapılmamış
bu ban yemeyeceğin anlamına gelmiyor pc'yi istediğin kadar usb ile başlatabilirsin vgk kernel seviyede bir ac pcne takılı usb'yi ve içeriğini görmediğini mi sanıyorsun? İlla ki bir yerde patlayacakNyrex Script kullanıyorum ben 1 haftaya yakındır full scriptle oynuyorum, drawlar ve menü kendiliğinden güvenlik açısından kapalı 26 levela geldi hesap ban yemedi henüz
Ban yedirtmemesinin sebebi de aynı usb ile format atar gibi pcyi usbyle başlatıyorsunuz hileyi yüklüyorsunuz.