Lodias Free Craftrise | Made by makrit and xannyreal 21.10.2024

Merhabalar sizlere Lodias Freeyi sunmaya geldik gençler xannyreal dostum ile ortak yaptığımız bir proje.

Yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
Oyuna girip çalıştıracaksınız.

İndirme linki;

Virüstotal;

Videolar;

image.png
image.png

bune knk metalix den sonra boyle hile çıkarmaya başladılar benim sana yazdığım seyin cvp bunu verirmisn

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
toLowerCase(Locale.ENGLISH) yaparsan ınv move yerine inv move yazacaktır iyi forumlar

gui bozuk shift basinca boş ekran geliyo envanter fln acilmiyo

• net anahtarları rastgele üretilerek, statik anahtarların kullanılmasının önüne geçilir. Bu, anahtarların tahmin edilmesini zorlaştırır.
  • Bytecode Koruma: Kodun bytecode formatında depolanması, doğrudan Python kaynak kodunun görünürlüğünü azaltır.

kırabilene helal olsun çok iyi obf var

sus sende lucille.cc animasyon isteği
adam sadece o yayındayken calıstıgını test etti ve güzel çalışınca koydu bu kadar

Makrit küfür sebebiyle 2 gün uzaklaştırılmıştır yeni loader ve güncellenmiş hilenin konusunu ben açacağım.

Makrit küfür sebebiyle 2 gün uzaklaştırılmıştır yeni loader ve güncellenmiş hilenin konusunu ben açacağım.
bide gardas gui baksana oyuna inject ediyorum basarılı filan diyor esc filan basınca ayarlar filan gözükmüyor menüde gözükmüyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt