Niye upliyon knk 24 saat geçmedi daha
24 saatte bir yapabiliyorsun konun forum menüsünde en yukarı çıkıyor buda insanların konunu daha çok görmesini sagliyoruplamak nedir ve ne işe yarıyor?
knk ne anlatıyon sen allah icin su forum kurallarını oku az 24 saatte bir up atabiliyon sadecespammer lardan dolayı konu yok oldu amk bak biraz anlarsın?
kankacım ben dışında çok kişide yapıyo bi sussana sen uzatma bence konuyu yazalı 10 dk olmadı konu kayboldu mesaj kasanlardan dolayı zaten herzaman yapmıyorum şimdi yaptım emin ol yetkililerde uyarı verirde evet kuralllarda var ama konu yoktu yani 10dk içinde bende yaptım boş yaptın bayaknk ne anlatıyon sen allah icin su forum kurallarını oku az 24 saatte bir up atabiliyon sadece
Lan bana reply atmışsın çünkü şizofren herif bide çok kişi yapıyor diyorkankacım ben dışında çok kişide yapıyo bi sussana sen uzatma bence konuyu yazalı 10 dk olmadı konu kayboldu mesaj kasanlardan dolayı zaten herzaman yapmıyorum şimdi yaptım emin ol yetkililerde uyarı verirde evet kuralllarda var ama konu yoktu yani 10dk içinde bende yaptım boş yaptın baya
uzatma laLan bana reply atmışsın çünkü şizofren herif bide çok kişi yapıyor diyor