Çözüldü #locked

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REXYOP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

REXYOP

Platinum Üye
Roblox için beam linkleri oluyor bununaynısı Facebook cookie çekmek için varmı elinizde pub bir şekilde direkt attığımız siteye tıkladığı gibi cookie düşüren bir method

İyi forumlarr:incredible:

Linke tikladigi gibi cookie dusurebilecek bir exploit yok oyle birsey olsaydi da millet bedava dagitmazdi sahte face giris siteleri kurabilirsin diye dusunuyorum internette dolu scriptleri var

knk ne anlatıyon sen allah icin su forum kurallarını oku az 24 saatte bir up atabiliyon sadece
kankacım ben dışında çok kişide yapıyo bi sussana sen uzatma bence konuyu yazalı 10 dk olmadı konu kayboldu mesaj kasanlardan dolayı zaten herzaman yapmıyorum şimdi yaptım emin ol yetkililerde uyarı verirde evet kuralllarda var ama konu yoktu yani 10dk içinde bende yaptım boş yaptın baya

kankacım ben dışında çok kişide yapıyo bi sussana sen uzatma bence konuyu yazalı 10 dk olmadı konu kayboldu mesaj kasanlardan dolayı zaten herzaman yapmıyorum şimdi yaptım emin ol yetkililerde uyarı verirde evet kuralllarda var ama konu yoktu yani 10dk içinde bende yaptım boş yaptın baya
Lan bana reply atmışsın çünkü şizofren herif bide çok kişi yapıyor diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt