Locdown Protocol external-master

Öncelikle belirtmek isterim ki hileyi yazan kişi ben değilim başka bir platform da birinin paylaşımıdır.

Oyun among us tarzı katiller görevleri sabote edip herkesi öldürmeden önce görevleri bitirmek tek bir fark katilleri tespit edildi mi onları bulduğunuz nesne veya silahlarla katilleri öldürebiliyorsunuz.
Hile içinde esp/aimbot/ revive / nesne ve silah esp / silah kutusu içinin boş veya dolu olduğu katillerin kim olduğu vb. özellikler barındırıyor diğer farkı ise oyunda sadece nesneler harici bıçak/pistol kullanılıyor ancak hilenin envanter kısmı ile smg ve tarzı 3 farklı silah daha bulunuyor.

Hilenin kullanımı = Aşağıdaki github linkinden hileye ulaşabilirsiniz hileyi çalıştırmak için medal uygulamasını yüklemelisiniz (hile ona inject oluyor ve medal kapanmadan hile kapanmıyor) medal ve oyunu çalıştırdıktan sonra Visual Studiodan hileyi çalıştırabilirsiniz.

Not : Githubda yazılımların içerisinde bir config dosyası bulunmakta ve godmode açık durumda smurf olarak takılcaksanız bu ayarı kapatmanız gerekmektedir.
Uyarı : Bunu sizle burda paylaşmamın sebebi en aktif takıldığım aradığım bilgiyi ilk burda araştırmam ve bunu burda bulamam sebebiyle böyle bir katkıda bulunmak istedim. Ayrıca oyunu oynayıp oynamamanız , beğenmemeniz , veya başka yorumlarınız beni ilgilendirmiyor LÜTFEN SPAM MESAJLARINIZI VE DÜŞÜNCELERİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYIN TEŞEKKÜR EDERİM. :iloveyousir:
Hileyi bulmamda bana yardımcı olan Genisysde Teşekkür ederim @Genisys

Github link :

Konu hakkında yanlış veya eksik bir paylaşımım var ise modlar ve konuda bilgili arkadaşlarım söylerse en kısa zamanda düzeltme yaparım.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
eline sağlık kavdesim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt