Palaa
Uzman Üye
Oo hocam onay vermişsiniz sankiHayırlı işler+
Oo hocam onay vermişsiniz sankiHayırlı işler+
kusura bakmayın önceki konulardan dolayı size bi güvensizliğim var? Ne alaka beni sunucudan atıyorsunuz bişemi yaptım size girer girmez
Tm sunucunu yemedik ve Chet bile yok anlamadım yani direk ne bu girer girmez benimi gözetinizkusura bakmayın önceki konulardan dolayı size bi güvensizliğim var
hakkını yememek lazım iyi yapıyorReflex dışında yardım alabilecekleri birisi yok
güvendiğim insanları sunucuya kayıt ediyorum kişisel algılamaTm sunucunu yemedik ve Chet bile yok anlamadım yani direk ne bu girer girmez benimi gözetiniz
ne demek aldığımız paranın karşılığını vermeye çalışıyoruz+rep güvenilir ve yardım sever bir satıcı kusurlu ben olduğum halde yinede keyimi başka bir kişiye satmama izin verdi teşekkürler.
konuştu nyrexBu forumdaki esplerde senin elin var gibide neyse
? Ne alaka beni sunucudan atıyorsunuz bişemi yaptım size girer girmez
Verdim gitti ya jhfwofbwkOo hocam onay vermişsiniz sanki
Olm sen bana satmıyor dun napayım nere gitsek ya sunucudan atarlar ya hile satmazlar bukadar korkmanıza Grek yok uzun süredir bişey paylaşmıyom ama bu sıralar bişeyler paylaşalımda forum temizlensinkonuştu nyrex
Yok canım ne yapacaksın ki?
Balon patlatmaca severiz.Olm sen bana satmıyor dun napayım nere gitsek ya sunucudan atarlar ya hile satmazlar bukadar korkmanıza Grek yok uzun süredir bişey paylaşmıyom ama bu sıralar bişeyler paylaşalımda forum temizlensin
teşekkürlerkonuştu nyrex
Yok canım ne yapacaksın ki?
hic biri bana ait degil zaten nerde ortak oldugumu az cok bilen vardır discorddan eklersen daha ayrıntılı söyleyebilirim. 3 5 kuruş için yapılcak iş değilBu forumdaki esplerde senin elin var gibide neyse